Fedezd fel a loft-életérzést: új lakások egy különleges környéken

A XIII. kerület a város egyik különösen gyorsan fejlődő szeglete. Ebben az érdekes múltú városrészben az ipari múlt és a modern design találkozik, és számos izgalmas projekt hoz további fejlődést. Most egy ilyet mutatunk be, ahol a beruházás során meg tudták őrizni az egykori ipari épület értékeit, és abból igazi, ízig-vérig mai lakásokat tudtak tervezni.

A Loft52 társasházban az egykori ipari épület felújítása során megőrizték az indusztriális múlt emlékét, létrehozva egy loft hangulatú társasházat, ahol ennek köszönhetőek az olyan különleges építészeti adottságok, mint a lényegesen erősebb szerkezeti tartópillérek, a vastagabb födém, és nagyobb kapacitású liftek amelyek mind jelentősen meghaladják a jelenlegi újépítésű házak szokásos műszaki paramétereit.

A beruházás előkészítése során rendkívül alacsony környezeti terhelésű, fenntarthatóan üzemeltethető otthonokat álmodtak meg. E cél érdekében központi szerep jutott a megújuló energia felhasználásnak és az olyan energiatakarékos megoldásoknak, mint a magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszer és a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók, amelyek hőhídmentes szigetelést biztosítanak. Az alacsony rezsi érdekében, lakásonként mérhető és helyiségenként szabályozható házközponti fűtés rendszert építenek ki.

Az épületben három lépcsőházban összesen 84 lakás készül, a stúdiólakásoktól a családi méretű, 2 hálószobásig mindenki találhat igényeinek megfelelőt. Az épület eredeti hangulatából és adottságaiból adódóan a belsőépítészeti kialakítás is tükrözi ezt a poszt-indusztriális jelleget: a megszokottnál nagyobb belmagasság és a hatalmas üvegfelületek nem csupán dizájnelemek, hanem a lakók számára tágas és világos tereket biztosítanak. A lakások több mint fele már gazdára talált, és az első lakások átadása 2024-ben várható.

A Loft52 környékén a közlekedési lehetőségek kiemelkedőek, köszönhetően a felújított 3-as metróvonalnak. A környéken számtalan iskola, óvoda, bolt, orvosi- és állatorvosi rendelő található, a bevásárlási lehetőségekre sem lehet panasz, szinte minden nagyobb láncnak van egy üzlete sétatávolságban. De nem csak a városi élet nyüzsgése, hanem a természet közelsége is adott, nem messze található a Városliget, és könnyen elérhető a Margit-sziget is, mindkettő számtalan szabadidős tevékenységnek ad otthont…

A projekt mögött a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) áll, garantálva a minőséget és a megbízhatóságot. A stabil pénzügyi háttérrel rendelkező cégcsoport tapasztalatai a lakóknak valódi értéket kínálnak. A vásárlókat speciális “20-80” fizetési konstrukcióval várják, ahol a vevőnek szerződéskötéskor csupán 20 százalékot kell kifizetnie, a fennmaradó összeg pedig csak a műszaki átadás után lesz esedékes. Év végéig a 40 négyzetméternél nagyobb lakásokra még CSOK is igénybevehető.

A cikk megjelenését a Loft52 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)