Exkluzív penthouse fantasztikus panorámával – kertvárosi csoda a XI. kerületben

Jó lakás, jó helyen, jó áron – a régi tréfát kiforgatva a vásárló az ingatlanpiacon ebből a háromból bármelyik kettőt választhatja. Nagyon ritka az, amikor mindegyik stimmel, ezért is akadt meg a szemünk ezen a XI. kerületi luxuslakáson, aminek jelentősen kedvezőbb lett az ára.

A három hálószobás otthon Kelenföld szívében, a Tölgyes lakóparkban található. A 95 nm-es penthouse lakás duplakomfortos, és tájolásának köszönhetően fürdik a természetes fényben. A hálószobák északkeletiek, így nem melegszenek fel, és innen is csodás kilátás nyílik a Gellért-hegy és a Citadella irányába, de a Budai hegyek is láthatók. Az „L” alakú terasz központ része keleti fekvésű, így még a nyári délutánokon is kellemes pihenőhelyként szolgál.

A lakás egyik fő attrakciója természetesen a hatalmas, 45 négyzetméteres, gyönyörű terasz. Nem mindennapi látvány tárul elénk, ha kilépünk ide, szemünk előtt a Gellért-hegy és a Citadella sziluettje bontakozik ki. Képzeljük csak el a kellemes hétvégi reggelt, ahogy itt kortyolhatjuk a kedvenc kávénkat, vagy éppen a nyári estéket, ahol a város fényeinek látványában gyönyörködve koccinthatunk egy pohár borral. A teraszon az esővíz gyűjtésével a növények locsolása gazdaságosan, környezettudatosan megoldott.

A lelki békét szolgálja a tágabb lakókörnyezet is: a lakópark saját játszótérrel és önálló belső parkkal rendelkezik. És, ha mindez még nem lenne elég, az ingatlanhoz egy gépkocsi beálló örök bérleti joga is tartozik, a házban pedig éjjel-nappali portaszolgálat működik, így az itt élők biztonsága minden körülmények között garantált.

A környéken minden megtalálható, a gyerekesek számára igazi főnyeremény, nem csak több óvoda, játszótér, park van néhány utca távolságban, de állami és magán általános iskolákból is hatalmas a választék a környéken. Emellett pedig a bevásárlási lehetőségek, szépségszalonok, orvosi rendelő és kutyafuttató, közösségi kert és bringás bolt is karnyújtásnyira van – hogy csak néhányat említsünk a számtalan elérhető szolgáltatás közül.

A lakásba lépve azonnal érezni, hogy nem egy átlagos otthonban vagyunk. A 6 évvel ezelőtt teljeskörűen felújított terek újszerű állapotban vannak, modern dizájnnal és funkcionális elrendezéssel. A fali dekorációs tapéta a nappaliban banánlevelekből és kőből készült, míg a fürdőben óriási nyomtatott üveg díszíti a falat. A nagyméretű gadróbszoba pedig nagycsaládok számára is ideális lehetőséget nyújt a ruhák és egyéb tárgyak elrakására.

A házközponti fűtés egyedi méréssel garantálja, hogy csak a ténylegesen felhasznált energiát kelljen kifizetni, így a rezsi havi 45 ezer forintban tetőzik. A házközponti fűtés mellett programozható, infra padlófűtés is van a gyerekszobákban a kellemes hőérzet miatt a hűtő-fűtő wifi-s split klímák mellett.

Ha egy valódi budai, családi gyöngyszemet keresünk, ahol a minőség, kényelem és az elhelyezkedés tökéletes harmóniában vannak, akkor ezt az ingatlant mindenképpen érdemes közelebbről megismerni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Rakéták zúdultak Kijevre és Harkivra, erőműveket is támadtak az oroszok.

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a héten a kormányon belül átrendeződtek az erőviszonyok. Vagy, ha úgy tetszik, azok csak a helyükre kerültek.

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)