Loft örökség, modern otthon, alacsony rezsi: izgalmas új lakások Angyaföldön

Miért olyan ritka az igazán izgalmas újépítésű lakás? Aki sokat nézelődik az újépítésű ingatlanok piacán, gyakran érzi úgy, hogy mindenhol, mindig ugyanazt látja. Ugyanaz az alaprajz, ugyanaz a látványterv, korrekt kivitelezés, a szokásos szolgáltatások – biztonságosan piacképes, ám nem különösebben izgalmas koncepciók jutnak eszünkbe. Ritka kivétel, amikor olyan projektekre bukkanunk, ahol az unalomig ismerttől eltérő elképzelést látunk, akár az egyedi stílus, akár a különleges műszaki megoldások vagy a fenntarthatóság terén.

Ha alaposan körülnézünk, a legtöbb nagyvárosban találunk egy-egy ilyen fejlesztést, bár ezek mindenhol ritkaságszámba mennek. New Yorkban az újrahasznosított loft lakások, vagy Sydney öko-barát, fenntartható lakókomplexumai jó példák arra, amikor az ingatlanok nemcsak stílusosak, és a leendő tulajdonosok életét teszik izgalmasabbá és komfortosabbá, de hosszú távon nagyszerű befektetést is kínálnak, hiszen általában értékállóbbak is, mint a “tucatlakások”.

Budapest XIII. kerülete ideális példa erre a trendre. Az egykori ipari negyedből virágzó városrésszé válva a kerület egyre több embert és céget vonz, köszönhetően a megújuló szolgáltatásoknak és a fejlett infrastruktúrának. A kerület egyfelől a pezsgő városi-polgári életstílus egyik nagyon szerethető központja lett, másfelől kiugróan sok sikeres, nagy cég választotta székhelyének, így hihetetlen mennyiségű, magas kvalitású mukahely jött létre – ami pedig magával húzza a színvonalas lakások iránti igényt is.

Ebben a pezsgő környezetben folyik a város egyik izgalmas új ingatlanfejlesztése. A Loft52 társasház különlegessége a kerületre jellemző ipari loft jelleg találkozása a 21. századi, fenntartható otthonokkal. Ez a társasház a kerület ipari örökségének szellemét megőrizve hozza létre a jövő otthonait.

A 2024 első felében elkészülő társasházban három lépcsőházban összesen 84 lakás épül. A lakók kényelméről két nagy kapacitású lift gondoskodik.

Az ipari stílusban tervezett lakások csodálatos belmagassága, a tágas terek és a hatalmas üvegfelületek nem csak a design elemei, hanem az épület múltjából fakadó értékek is. Nem kis feladat volt ezt az ipari örökséget összehangolni a 21. század műszaki igényeivel: a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók, és az energiatakarékos VRF hűtő-fűtő rendszer jelentősen csökkentik a rezsiköltségeket és hozzájárulnak a környezet védelméhez.

A társasház zárt udvara egy exkluzív, parkosított zöldterület, ami nyugodt menedéket nyújt a városi forgatag után. A teremgarázsában és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára biztosított parkolóhely, valamint az elektromosautók töltésére alkalmas beállók is elérhetőek.

A Loft52-t a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) építi. A cég tapasztalata, referenciái megnyugtató garanciát jelentenek a vásárlók számára. A kedvező fizetési konstrukciók és a CSOK Plusz hitel lehetősége pedig a finanszírozást segíti.

A cikk megjelenését a Loft52 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)