Ne maradj le! Utolsó lakások egy különleges társasházban

Budapest igazi főnyeremény azok számára, akik a pezsgő kulturális és társadalmi élet közepén szeretnének élni, ezen belül pedig az egyik legkedveltebb a IX. kerület, vagyis Ferencváros. Tele élettel, kultúrával és különféle programokkal, amelyek mindennap új élményeket kínálnak. Az utcákon sétálva minden sarkon egy új kávézó, étterem vagy művészeti galéria várja a látogatókat, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kerület valóban élénk és inspiráló hely legyen.

Nem meglepő, hogy itt az újépítésű lakások iránti kereslet az utóbbi években folyamatosan növekszik. Az ideköltözők a jó lokáció és a modern élet találkozását keresk, és értékelik az új technológiai megoldásokat, az energiahatékonyságot és a 21. századi kényelmet. Az újépítésű ingatlanokban a korszerű anyagok és technológiák használata biztosítja, hogy a lakások hosszú távon is megőrizzék minőségüket, minimális karbantartási igénnyel.

A Ferencváros szívében található Pápay Park tökéletes példa arra, hogyan lehet a kertes házak hangulatát megidézni a belvárosban is. Nem csoda, hogy már csak két lakás elérhető. Az első emeleten található 70,74 négyzetméteres, három szobás otthon tökéletes lehetőséget kínál családok számára. Ehhez tartozik egy 6 négyzetméteres terasz és egy 8 négyzetméteres erkély is.

A második ingatlan pedig a legfelső, kilencedik emeleten található. Ez a 47,72 négyzetméteres, két szobás otthon egy 14,3 négyzetméteres terasszal büszkélkedik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környékre. A lakás D-K-i tájolása biztosítja, hogy egész nap világos és napfényes legyen.

A Pápay park a legmodernebb műszaki megoldásokkal, többek között hőszivattyús hűtés-fűtési rendszerrel rendelkezik, a BB energetikai besorolású ingatlanok ráadásul lehetővé teszik a zöld-hitel konstrukciók igénybevételét is, ami tovább növeli az ingatlanok vonzerejét. A lakóparkban élők külön portaszolgálatot és kamerás megfigyelőrendszert is igénybe vehetnek a biztonságos és gondtalan életvitelhez.

A lakópark egyik különlegessége az, hogy a tervezők gondolkodása nem ért véget a lakások ajtajánál. A csodálatosan parkosított belső udvarnak köszönhetően a zöldövezeti kertes házak élményét nyújta – a belváros közepén. Cél volt az, hogy ez a zöld oázis mindenki számára nyugalmas legyen, a szülők aggodalom nélkül engedhessék ki a gyerekeket, aki pedig a szomszédokkal beszélgetne egy jót, az is megtalálja az erre kialakított tereket.

A Pápay Park nemcsak az otthonkeresők, hanem a befektetők körében is rendkívül népszerű. A projekt mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. hosszú távú tapasztalata és szakértelme garantálja, hogy a vásárlók kiváló minőségű otthonokra találnak itt.

A cikk megjelenését a Pápay Park fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már minden második egyetemista külföldre akar menni

Már minden második egyetemista külföldre akar menni

Jelentősen nőtt az egyetemi hallgatók politikai részvétele az elmúlt öt évben – derült ki az Aktív Fiatalok Magyarországon kutatásból.

Merényletet követtek el Donald Trump ellen, de a volt elnök túlélte

Merényletet követtek el Donald Trump ellen, de a volt elnök túlélte

Egy választási nagygyűlésen történt, a támandót lelőtték.

Szerencsétlen lúzerek vagy az élet császárai: mi lesz ezzel a generációval?

Szerencsétlen lúzerek vagy az élet császárai: mi lesz ezzel a generációval?

Egyre több Z generációs fiatal marad a mamahotelben, mert még nem áll készen az önálló életre. A döntés hátterében álló lehetséges okokat vettük számba.

© 2024 (v2.202102)