Eladó Kevinék háza! Nézd meg mennyit változott a film forgatása óta!

Az amerikai Zillow.com ingatlanhirdetési portálra felkerült az a legendás ház, amelyben 1990-ben a Reszkessetek, betörők című filmet forgatták – adta hírül a Sky News. A házat azóta kibővítették és többször felújították, érdemes megnézni, mennyit változott!

Potom 5,25 millió dollárért, azaz több, mint 1,85 milliárd forintért kínálják eladásra azt a házat, ahol egykor Macaulay Culkin üldözte a betörőket. A Chicagotól 35 km-re fekvő, Illinois állambeli Winnetkában található ház utoljára 2012-ben cserélt gazdát, és 2021-ben azzal került be a hírekbe, hogy egy éjszakára meghirdették az Airbnb-n is, illetve az ikonikus házat felépíthető kicsi mását ugyanebben az évben a Lego is piacra dobta Ideas sorozatában.

Mint említettük az ingatlan azóta jelentős változásokon esett át, bár az utcáról ebből szinte semmi sem látszik, megmaradt ugyanolyan klasszikus chicagoi külvárosi háznak, mint volt. A lakótér ugyanakkor szinte csaknem duplájára bővült, hozzáépítettek ugyanis a házhoz egy hatalmas télikertet és egy beltéri kosárlabdapálya is helyet kapott az ingatlanban.

A 90-es évek nehéz barna faburkolatokkal, is túlzsúfolt mintákkal teli világát pedig felváltotta a 21. századi modern elegancia, ahol a fehér és a halványszürke, mint uralkodó színek könnyedséggel töltik meg az egész házat. Sok helyszín ennek ellenére még mindig felismerhető, mint például a legendássá vált lépcsősor, amin Kevin leszánkózott és ahol annyi borsot tört a betörők orra alá és a szülők hálószobája. Ezeknek a helyiségeknek szinte csak a színvilága változott.

A csaknem 850 nm-es épület egyébként 2 nappalival egy hatalmas, két konyhaszigettel rendelkező konyhával, 5 hálószobával és 6 fürdőszobával, valamint mindkét szinten egy-egy mosókonyhával várja új lakóit. Ezekhez jön még a kosárlabdapálya és a télikert, valamint egy moziszoba stílusosan Reszkessetek, betörők! moziplakáttal és egy óriás Kevin Lego figurával dekorálva.

Ha mégsem akarsz Winnetkába költözni, de hasonlóan nagy házról álmodozol, csak magyarországi árakon, akkor kattints ide!

Képek forrása: Zillow.com

 

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

© 2024 (v2.202102)