A legigényesebben megépített, berendezett ház is a nyakadon maradhat, ha ezekre nem figyelsz!

Jó bornak nem kell cégér – szokták mondani, pedig az ingatlanpiac a legjobb példa arra, hogy egy kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan sem talál egyhamar gazdára, ha nem megfelelő a tálalása. Nézzük hát, mikre kell kiemelten figyelni!

Képek, képek és képek!

Egy felújítandó ingatlant is le lehet fotózni úgy, hogy az beindítsa a lakást keresők fantáziáját és meglássák benne a lehetőséget, és egy luxuslakást is le lehet fényképezni úgy, hogy senkinek se kelljen. Ezért még a legszebb házaknál is törekedni kell arra, hogy kiváló képeket készítsünk, azaz ne legyen semmi homályos, sem sötét és minél nagyobb látószöggel fényképezzünk, luxusingatlanoknál pedig egyenesen tilos a profi fotóson spórolni.

A képek persze csak akkor tudják jól eladni az ingatlant, ha a megfelelő helyen hirdetünk. A jól ismert, hosszú ideje a piacon lévő Ingatlantájolónak nagy a látogatottsága, így biztos, hogy sokan szembe találkoznak majd a hirdetésünkkel. Ráadásul lehetőség van arra, hogy beállítsuk, melyik legyen az első, listaoldalon is megjelenő kép, így már a listaoldalon az ingatlanunk legjobb arcát mutathatjuk az érdeklődőknek, ezáltal elérhetjük, hogy sokan kattintsanak hirdetésünkre.

Az Ingatlantájolónál az az egyedülálló lehetőség is fennáll, hogy ingyenesen feladott hirdetésünk mellé 5 db képet is feltölthetünk, ami egyből két felületen, az Ingatlantájoló.hu és az Otthontérkép.hu oldalakon is megjelenik. A nagyobb hatékonyság érdekében azonban mindenképp érdemes kiemelési csomagot választani, amellyel egyből 20 kép feltöltése válik lehetővé és a csomagok mellé most ajándék krediteket is adnak.

 

Hirdess most és a választott kiemelési csomag mellé ajándék krediteket is kapsz az adott időszakra, amelyekkel hirdetésedet a lista oldalak élére pozícionálhatod.

 

Az ajándék kreditek kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy hirdetésünket, mind helyi, mind bármilyen listázási feltételek mellett a listaoldalak élére pozícionáljuk az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító 3 szintű licitrendszere által. Ha pedig a legnagyobb, 120 napos csomagot választjuk, akkor hirdetésünk megjelenhet a közösségi médiában is, amivel további több ezer érdeklődőt érhetünk el, sőt, akár az Ingatlantájoló partneroldalain, az ingatlanajánló dobozokban is szerepelhet, és ez a csomag cikkírást is tartalmaz, ami által eladó ingatlanunk az Otthontérkép Magazinban is szerepelhet.

Kell egy jó szöveg is!

A képek mellé azért természetesen kell egy jó szöveg is, mert bár kétségtelen, hogy az érdeklődők a listaoldalon megjelenő kép alapján döntik el, hogy egyáltalán kattintsanak-e a hirdetésre, és rögtön utána a képeket pörgetik végig először, ha a képek meggyőzték őket, akkor elolvassák a hirdetés szövegét is. És itt jön az a pont, amikor egy rosszul megírt hirdetésszöveggel elveszíthetjük az érdeklődők nagy részét. Nem jó ugyanis a hirdetésszöveg, ha túl rövid, semmitmondó és lényeges dolgok sem derülnek ki belőle, ugyanakkor a túl bő lére eresztett szöveg sem jó, különösen, ha tagolatlan, ugyanis elvesznek benne a lényeges információk. A cél tehát egy rövid, tömör, jól tagolt, ugyanakkor informatív hirdetésszöveg, amiben benne van minden lényeges, de nincs benne semmi felesleges.

Lődd be reálisan az árat!

Ahogy mondják, minden ingatlan annyit ér, amennyiért elviszik. Tehát fontos, hogy jól határozzuk meg az árat, ne legyen se túl magas, se túl alacsony. Ha túl magas árat szabunk meg, akkor eladó ingatlanunk nagyon hosszú időre a piacon ragadhat, ha azonban túl alacsony az ár, akkor lehet, hogy gyorsan akad rá vevő, de komoly összegtől eshetünk el. Utóbbi szerencsére ritkán fordul elő, de a túlárazás nagyon is gyakori. Igaz, nem is könnyű elsőre jól eltalálni az árat, hiszen hiába hasonlítjuk az ingatlanunkat más, hasonló ingatlanokhoz, minden lakásnak számtalan olyan egyedi tulajdonsága lehet, ami befolyásolhatja az árat.

Akkor sincs azonban veszve semmi, ha véletlenül túláraztuk az ingatlanunkat, hiszen árat bármikor csökkenthetünk. De jó lenne, ha ez az árcsökkentés tudomására is jutna a nagyvilágnak, vagy legalábbis a potenciális érdeklődőknek. Mindezt elérni pedig egyáltalán nem is nehéz, ha az Ingatlantájolón hirdetünk, ahol 24 órán belül mindenki értesítést kap e-mailben ingatlanunk árának változásáról, aki a mi ingatlanunkhoz hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanokra állított be Hirdetésfigyelő szolgáltatást. És ez még nem minden, aki letöltötte az OtthonTérkép applikációt az azonnali push üzenetben értesül arról, ha ingatlanunk árát csökkentették, vagy ha ingatlanunkról cikk jelent meg az Otthontérkép Magazinban.

 

Töltsd le az Otthontérkép mobilapplikációt most iOS-re vagy Androidra, hogy azonnal értesülj a legfrissebb ingatlanhírekről és arról, ha egy számodra releváns ingatlan árát csökkentették!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

© 2024 (v2.202102)