Kertkapcsolatos lakást keresel? Mutatunk pár jó tippet!

Klassz dolog az erkély, de azért csak jobb, ha nem kell több emeletet lemászni ahhoz, hogy kijuss a kertbe. Pláne most, hogy végre itt van a kint ücsörgős, sütögetős szezon, megjöttek a meleg nyári esték. Azonban a kertkapcsolat nem mindig könnyű téma, ha az ember színvonalas lakást keres – ezért most olyan lakóparkokat vagy újépítésű társasházakat ajánlunk, ahol még meg lehet csípni egy-egy közvetlen kertkapcsolatos lakást.

Buda Bright Lakópark

Az Óbudán található modern lakóparkok mindig is népszerűek voltak, de ezek közül is kiemelkedik a Buda Bright, ahol a lakások 96%-a már elkelt. Itt a műszaki átadás már megtörtént, és a használatbavételi engedély kiadása is folyamatban van, a lakások hamarosan készen állnak az új lakók fogadására.

Az épületben még 20 lakás elérhető, és ebből négy kínál saját kertrészt, két darab kétszobás és két darab háromszobás otthonra csaphatnak le azok, akik közvetlenül szeretnének kapcsolódni a kerthez – itt ugyanis a saját teraszról közvetlenül léphetnek a pázsitra.

Albion Lakópark

Zugló sokszínűségét tökéletesen példázza az Albion 32 lakópark, amely az Angol utcában található. Ez a modern épület nem csupán lakásokat kínál, hanem egy olyan életstílust, ahol a kényelem és a fenntarthatóság kéz a kézben jár. A tervezett 160 lakásból most még 46 szabad, ezek között találunk egy személynek ideális stúdiót és tágas, nagyteraszos, három hálós családi otthont is. Minden lakáshoz tartozik erkély vagy terasz is, ahonnan zavartalanul élvezhetjük a pihenést vagy láthatjuk vendégül a barátokat.
A szabad lakások közül három kínál közvetlen kertkapcsolatot, a tágas, akár baráti társaság fogadására is alkalmas teraszok mellett mindhárom esetében még egy saját kertrész is tartozik az otthonhoz, amivel jócskán megnő a kerti bulik lehetséges mérete!

Pápay Park

A Ferencváros szívében található Pápay Park tökéletes példa arra, hogyan lehet a kertes házak hangulatát megidézni a belvárosban is. A lakópark egyik különlegessége az, hogy a tervezők gondolkodása nem ért véget a lakások ajtajánál. A csodálatosan parkosított belső udvarnak köszönhetően ez a zöld oázis mindenki számára nyugalmas, a szülők aggodalom nélkül engedhetik ki a gyerekeket, aki pedig a szomszédokkal beszélgetne egy jót, az is megtalálja az erre kialakított tereket.
Azonban sietnie kell annak, aki itt vágyik egy kertkapcsolatos lakásra, mivel az épületben mostanra összesen 2 lakás szabad, ezek egyike az utcaszint felől első emeleti, a különleges építészeti megoldásnak köszönhetően azonban befelé mégis közvetlenül saját kerttel rendelkező 70 négyzetméteres, háromszobás családi otthon.

Diana Társasház

A mindössze ötlakásos Diana társasház a modern építészeti megoldásokkal, és a környezettudatos technológiák alkalmazásával is kiemelkedik az újépítésű mezőnyből. Mindezt ráadásul a város egyik legszebb és legzöldebb részén, egy csendes zsákutcában találjuk meg, a hatalmas, csaknem 2300 négyzetméteres telekről egyedi panoráma tárul a lakók szeme elé, és az épület átgondolt tájolásának köszönhetően a lakásokhoz privát kertrészek és hatalmas teraszok tartoznak.
Diana társasház
Az épületben még egy darab földszinti lakás elérhető, de a lejtős teleknek köszönhetően érdemes megnézni az első emeleti lakásokat is.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

A vállalat azt mondja, a fejlesztésnek semmi köze az extra késések kiküszöböléséhez.

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

© 2024 (v2.202102)