Luxus életérzés, vízpart és gyönyörű panoráma! Ugye Te is ezt keresed?

Egy vízparti, panorámás otthon csodálatos lehet, különösen, ha mindez frekventált elhelyezkedéssel és gazdaságos fenntarthatósággal, valamint exkluzív kialakítással párosul. Részese lennél Te is ennek az életérzésnek? Mutatunk egy díjnyertes, Duna-parti luxusberuházást, ami azonnal költözhető lakásokat kínál.

A Foka-öbölnél felépült Danubio lakópark lakásaiból tényleg csak néhány lépés a Duna-part, és az egész épületet úgy tájolták, hogy legtöbb lakása a Dunára, a Foka-öbölre vagy a budai hegyekre legyen panorámás, de a többi lakásból is az épület zárt parkjára nyílik a kilátás. A Danubio teraszai ráadásul az egész házon végigfutnak és üvegkorláttal rendelkeznek, így itt valóban semmi nem zavarja a páratlan panorámát.

Már a lokáció is önmagáért beszél, hiszen a beruházás, a kiváló infrastruktúrával rendelkező XIII. kerületben, Vizafogón épült, ahonnan a Váci úti irodafolyosó, óvodák, iskolák, bevásárlási-, sportolási- és szórakozási lehetőségek egyaránt könnyedén elérhetőek.

Elhelyezkedése mellett még a Danubio műszaki tartalma az, ami igazán figyelemre méltó, ugyanis az épület tájolásánál és a tervezésnél nemcsak azt vették figyelembe, hogy a lehető legnagyobb üvegfelületen lehessen élvezni a dunai panorámát, hanem arra is ügyeltek, hogy a nyári nap sugarai a lehető legkevésbé melegítsék fel az épületet, míg a téli nap sugaraiból a lehető legtöbbet profitáljon a lakópark. A lakások energiatakarékosságát ezen felül a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, így az ingatlanok rezsije szinte nulla és ökológiai lábnyoma is az elérhető legkisebb.

Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően pedig a Danubio több nemzetközi építészeti díjat is elnyert, többek között ez az első olyan magyar lakóingatlan fejlesztés, amelynek tervei megfeleltek a független Brit Építési Kutatóintézet környezettudatos épületminősítési rendszere által támasztott szigorú fenntarthatósági követelményeknek.

És ez még nem minden, a Danubio ugyanis már felépült, így lakásai azonnal költözhetőek, érdemes azonban sietni, ugyanis már csak 16 lakás maradt a kínálatban.

A cikk megjelenését a Danubio lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)