Maxold ki a nyarat! Költözz természetközeli helyre!

A városi ember mindig vágyik a természet közelségére, de nyáron ez fokozottan igaz. Milyen lenne egy olyan helyen élni, ahol hegyek, tópart, minimális autóforgalom és kirándulási lehetőségek csak egy karnyújtásnyira vannak, mégsem kell lemondani a város kényelméről? Mutatjuk!

Biatorbágyon, a Törökbálinti-tó mellett épült fel a Tópark – „Be My City” város a városban koncepciója, egy 40 hektáros telken, melynek csak felét építették be, a másik fele zöldterület. A koncepció lényege, hogy itt minden – azaz óvoda, iskola, üzletek, szolgáltatások, munkahelyet biztosító irodák – egy helyen megtalálható, tehát nem kell Budapestre ingázni.

Ha pedig valamiért mégis a fővárosban van dolgunk, mindössze 15 perc alatt Újbudán lehetünk, hiszen a lakópark saját, kitáblázott fel- és lehajtóval rendelkezik az M0-ás körgyűrűről, sőt így már a Balaton vagy akár Bécs és Pozsony is könnyen elérhetővé válik. Közösségi közlekedéssel pedig mindössze 18 perc alatt Budapestre érhetünk.

A Tópark lakópark tehát gyakorlatilag Buda kapujában nyújt természetközeli, mégis abszolút 21. századi otthonokat, bérelhető irodákat és üzlethelyiségeket. Az autót pedig igencsak ritkán kell elővennie annak, aki ideköltözik, hiszen a lakóparkon belül elérhet mindent az épületeket összekötő, fákkal beültetett passzázsokon vagy bicikliutakon keresztül.

A Tópark lakópark ideális azok számára, akik természetközeli környezetben szeretnének élni, családot alapítani, gyerekeket nevelni. Itt ugyanis nemcsak óvoda és iskola, de a már említett, lakóparkon belüli biztonságos közlekedés, a budai hegyek által nyújtott kirándulási lehetőségek, a lakóparktól nem messze elhaladó Budapest-Balaton kerékpárút, a játszótér, a kosárlabda pálya és a teqball pálya, valamint a tó köré épült futókör és kerékpárút biztosít remek lehetőséget a szabad levegőn történő kikapcsolódásra. A kínálatban pedig még bőven akadnak olyan lakások, amelyek megvásárlásához a CSOK Plusz is igénybe vehető.

A Tópark – „Be My City” koncepció tervezésekor kiemelkedő figyelmet kapott a fenntarthatóság is, így a lakóparkban energiatakarékos, minőségi hőszigeteléssel és nyílászárókkal épült, intelligens vezérlésű hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszerrel rendelkező lakások és A+ kategóriás irodák kaptak helyet. A lakások hőfogyasztása egyedileg mérhető, központilag van megszervezve a szelektív hulladékgyűjtés és a zöld területek locsolásához talajvizet, valamint esővizet használnak.

Már sok család felismerte a Tóparkban rejlő lehetőségek, így az újonnan ideköltözőket egy összeszokott, barátságos lakóközösség várja.

A cikk megjelenését a Tópark lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)