Megbízható partnert keres ingatlanhirdetéseihez? Itt találja a legjobb ár-érték arányt!

Ingatlanközvetítőként Ön is megtapasztalhatta, hogy muszáj állandóan képben lennie az aktuális piaci helyzettel, muszáj mindig azonnal reagálnia a piaci változásokra. Ezen kívül egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan és hol hirdet, ha ügyfelei igényeinek maximális kielégítése érdekében a lehető legrövidebb időn belül kell megtalálnia azt az érdeklődőt, akiből végül majd ténylegesen vásárló válik. Szakmai sikereihez szeretnénk most egy megbízható partnert ajánlani, kiváló ár-érték arányú és hatékony szolgáltatáscsomaggal.

Hirdetéseihez bizonyára Ön is a legrégebbi ingatlanhirdetési portálok közül válogat, hiszen ezeknek az oldalaknak van a legnagyobb látogatottsága, és ezeken az oldalakon állnak rendelkezésre olyan szolgáltatáscsomagok, amelyek az Ön hirdetéseinek hatékonyságát segítik. Engedje meg most, hogy elmondjuk Önnek, hogy a régóta piacon lévő ingatlanhirdetési portálok közül miért érdemes épp az Ingatlantájolót választania!

Hatékony hirdetés, kedvező ár

Az Ingatlantájoló.hu az Otthontérkép Csoport tagja csakúgy, mint az Otthontérkép.hu ingatlanhirdetési oldal, így, ha az Ingatlantájolón hirdet, hirdetései automatikusan megjelennek az Otthontérkép.hu oldalon is. Az Ingatlantájoló szolgáltatásainak ár-érték arányát összehasonlítottuk a piacvezető portállal szemben. Az összehasonlításhoz egy budapesti ingatlaniroda országos kínálatát vettük alapul, és azt az eredményt kaptuk, hogy oldalainkon 80%-kal kedvezőbb áron adhatja fel hirdetését! Egy érdeklődő üzenet 75%-kal, egy telefonszám felfedése pedig 20%-kal kerül kevesebbe!

Mindezért cserébe pedig valódi forgalmat szállítunk, azaz sem az ügyfelei, sem a saját idejét nem kell rabolnia azzal, hogy ingatlanturistáknak mutogatja az ingatlanokat. Az elmúlt időszakban az ingatlantajolo.hu oldalon 25%-kal magasabb volt a munkamenetenkénti oldalmegtekintés és 52%-kal több időt töltöttek el látogatóink az oldalainkon.

Magas látogatottság az ország minden részéből

És ez még nem minden, az Ingatlantájoló ugyanis egy olyan közismert ingatlanhirdetési portál, amelynek az egész országban magas a látogatottsága, a magyar internethasználók közel 20%-a látogatja oldalainkat. Havonta átlagosan közel 4,3 millió oldalletöltést érünk el, oldalainkat 500 ezer felhasználó látogatja és havonta átlagosan több, mint 100 ezer új hirdetést adnak fel nálunk. Felhasználóink 68%-a mobilról, 30%-a asztali gépről, 2%-a pedig tabletről böngészi oldalainkat. A magas budapesti látogatottság mellett pedig jelentős vidéki látogatottsággal is rendelkezünk.

Innovatív hirdetési és keresési lehetőségek

Az Ingatlantájoló fennállása óta számtalan újdonsággal jelentkezett. Az elmúlt években olyan újításokat vezettünk be, amelyek hirdetőink számára hatékonyabb hirdetést, eladó ingatlan iránt érdeklődő látogatóink számára pedig könnyebb keresést eredményeztek. Nézzük most ezeket részletesen:

 1. Megújult adatlapok
  Munkája során bizonyára tapasztalta, hogy egy ingatlannak számtalan olyan egyedi tulajdonsága lehet, amely jelentős mértékben befolyásolja, hogy egy érdeklődőnek tetszeni fog-e vagy sem. Az Ingatlantájoló egyik újdonságaként az adatlapokon most már olyan tulajdonságokat is fel lehet tüntetni, amelyek más ingatlanhirdetési portálokon nem, csak nálunk érhetőek el. Ilyen például az elektromos autó töltési lehetőség, de meg lehet adni a lakásbiztosítás díját, kábelszolgáltatót és az erkély típusát is, csak hogy néhány példát említsünk.
 2. Részletes kereső
  A fentieket egészíti ki a részletes keresőnk, amellyel az érdeklődők ezekre az egyedi tulajdonságokra rá is tudnak keresni. Így érdemes az adatlapokat a lehető legnagyobb részletességgel kitölteni. Így sokkal pontosabban tudja a potenciális vevőknek célozni hirdetéseit.
 3. Licitrendszer: hogy hirdetései mindig az élvonalban legyenek!
  Nemzetközi szinten is ritkaságnak számító háromszintű licitrendszerünk segítségével Ön hirdetéseit mindig a listaoldalak élére pozícionálhatja, legyen szó akár területi sorba rendezésről, vagy bármilyen feltételek mellett beállított szűrésről.
 4. Árfigyelő, hirdetésfigyelő
  Új árfigyelő szolgáltatásunknak köszönhetően minden érdeklődő 24 órán belül értesül arról, ha Ön egy ingatlan árát csökkenti, amennyiben az Ön által hirdetett ingatlannak megfelelő szűrési feltételekkel állított be hirdetésfigyelőt. Új mobilalkalmazásunkat letöltő felhasználóink pedig azonnali push üzenetben értesülnek az ingatlan árának csökkenéséről. Így biztos lehet abban, hogy ha Ön az egyik hirdetett ingatlanának árát csökkenti, annak híre eljut az ingatlan iránt komolyan érdeklődő potenciális vevőkhöz.
 5. Kerülje el az árfolyamveszteséget! Hirdessen euróban!
  Különösen nagy értékű, exkluzív ingatlanok esetében, illetve azoknál az ingatlanoknál, amelyek elhelyezkedésük okán külföldiek érdeklődésére is számíthatnak, mindenképp érdemes élni az euróban hirdetés lehetőségével. Ezáltal ráadásul a forint gyengüléséből adódó árfolyamveszteséget is elkerülheti.

Új hirdetőinket most nyári  kedvezményes árakkal várjuk!

A kedvezményes díjak tartalmazzák mind az Ingatlantájoló, mind az Otthontérkép oldalainkon való megjelenést, valamint opcionálisan automata áttöltést biztosítunk partneroldalainkra is.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Hirdessen most!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok millió honfitársunk lakik társasházban. Egyikük nagyon elkeseredetten írta meg a történetét.

© 2024 (v2.202102)