Élet a zöldben, közel a Balatonhoz: ideális otthonok a XII. kerületben

Budapest Hegyvidéke mindig is különleges vonzerőt jelentett a fővárosban élők számára. Ahogy közeledik a nyár, a környék még inkább felértékelődik, hiszen elég egyszer kimenekülni ide a belváros forróságot sugárzó aszfaltrengetegéből, hogy a bőrünkön tapasztaljuk meg a sokat emlegetett tételt: a fákkal, növényekkel teli környéken jó pár fokkal hűvösebb van a tomboló nyárban. 

A Hegyvidék ilyenkor az év többi részében tapasztaltnál is élénkebb ingatlanpiaci érdeklődést lát, hiszen a Balatoni nyaralóval rendelkezők számára plusz pozitívum, hogy innen az autópálya is karnyújtásnyi távolságban van. 

Ezen a különleges környéken épül az ötlakásos Diana Társasház, amelynek minden lakása tágas terekkel, prémium minőségű anyagokkal és lenyűgöző panorámával büszkélkedhet. A készülő épületben még négy otthon elérhető. 

A földszinti lakás 114 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, amelyhez egy 46 négyzetméteres terasz és egy 104 négyzetméteres privát kert is tartozik.

Az első emeleten két, egyenként 117 négyzetméteres lakás található, amelyek mindegyike 59 négyzetméteres terasszal és egy hatalmas, 250 négyzetméter feletti saját kerttel rendelkezik. Ezek a lakások ideálisak családok számára, akik tágas és kényelmes otthonra vágynak, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak a kertben.

A 107 négyzetméteres  penthouse lakáshoz egy 149 négyzetméteres terasz és egy 85 négyzetméteres tetőkert tartozik, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre. Minden lakáshoz tartozik garázs, és az épületben lakók kényelmét szolgálja a tágas, nyolcszemélyes lift is. 

A Diana társasház nemcsak a lakások klasszikusan elegáns kialakításával hódít, hanem a közvetlen környék adottságaival is. A Normafa közelsége miatt a környék a természet szerelmeseinek a paradicsoma, hiszen nyáron kirándulóútvonalakkal, télen akár sí és szánkópályákkal vár, és játszóterek, büfék és mosdók segítik a családi kikapcsolódást. A közelben található a Gyermekvasút, a Libegő és a Fogaskerekű – ezek nemcsak szórakoztató élményeket nyújtanak, hanem a városnézés egyedi módját is. 

A családosok számára a környék vonzerejét növeli, hogy számos nemzetközi óvoda és iskola található a közelben, emellett viszont az állami iskolák és az alternatív intézmények választéka teszi lehetővé, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb oktatási intézményt.

A mindennapi élet kényelméről sem kell lemondani, hiszen a környéken kiváló vásárlási lehetőségek állnak rendelkezésre. A bevásárlóközpontok, üzletek és szolgáltatások mindössze néhány perc autóútra találhatók, így a lakók könnyen beszerezhetik a mindennapi szükségleteiket. Ugyanakkor a közvetlen környék diszkrét és csendes, így a nyugalom és a béke garantált.

A cikk megjelenését a Diana társasház fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

© 2024 (v2.202102)