Balatoni álomotthon még idén nyárra: pár eladó lakás maradt csupán

Ahogy a naptár lapjai júniusra fordulnak, úgy indul a Balaton partján a szezon. Ebben az időszakban sokan tervezik meg éves pihenésüket, és akik gyorsan döntenek, akár már az egész nyarat a magyar tenger partján tölthetik, élvezve a vízparti élet minden örömét.

Az autópálya és a főváros közelsége miatt Siófok a Balaton egyik legnépszerűbb helyszíne, tökéletes választás azok számára, akik nem csak pár napra, hanem akár hosszabb távra szeretnének elmerülni a tóparti életérzésben. 

Wave Siófok Balaton

Siófok nem véletlenül a nyári kikapcsolódás központja és a Balaton fővárosa évtizedek óta. Pezsgő éjszakai élet, fesztiválok és számtalan programlehetőség csábítja a fiatalokat, míg a családosokat a lassan mélyülő víz, a homokos strandok és a gyermekbarát szolgáltatások szólítják meg.

A város szívében, közvetlenül a vízparton épül a Wave by Coral lakópark, amelyben a modern építészet, a prémium anyagok és a gondosan megtervezett lakások a luxust és a kényelmet ötvözik. A lakóparkban található apartmanok teraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a Balatonra, így a lakók minden nap élvezhetik a magyar tenger szépségét.

A Wave by Coral két épületből áll, az első ütemben épülő Wave I. épületben jelenleg 12, a második ütemben épülő Wave II. épületben pedig 13 lakás várja új tulajdonosát.

Ezek a lakások a legmodernebb Smart Home technológiával vannak felszerelve, magas műszaki színvonalat képviselve. A lakópark környezettudatos energiaellátással rendelkezik, a legkedvezőbb energia besorolással, és külön figyelmet fordít a biztonságra zárt beléptető rendszerével.

A lakások mérete változatos, így mindenki megtalálhatja a számára ideális otthont. A földszinti lakásokhoz saját kert, az emeleti lakásokhoz pedig tágas terasz vagy erkély tartozik, a legfelső szinten exkluzív penthouse lakások találhatóak, amelyek még nagyobb teret és még lenyűgözőbb panorámát kínálnak.

A lakópark építészeti stílusa a modern minimalizmust ötvözi a Miami óceánparti luxusépületek stílusával és az art deco eleganciával. A kerekített, nagyméretű üvegfelületeknek köszönhetően a lakások világosak és légiesek. A belső terek kialakításánál a legmagasabb minőségű anyagokat és a vezető világmárkák termékeit használták fel, a lakópark területén pedig egy feszített víztükrű medence is található, amely a kikapcsolódás és a felfrissülés tökéletes helyszíne. A medence fűtését hőszivattyú biztosítja.

A Wave by Coral a CSOK 10+10 program keretében is elérhető, így a többgyermekes családok számára különösen vonzó lehetőség lehet.

A cikk megjelenését a Wave by Coral fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij Bidenhez fordult, amerikai börtönbe küldtek egy csempésző orosz üzletembert

Zelenszkij Bidenhez fordult, amerikai börtönbe küldtek egy csempésző orosz üzletembert

Egy friss szakértői vélemény szerint az ukránok folytani fogják a háborút. 

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A forint a dollárhoz képest erősödött péntek óta, az euró azonban maradt a helyén. 

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

© 2024 (v2.202102)