Balatoni családi házat, vidéki kúriát és kislakást is vehetsz most sok-sok millióval olcsóbban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Az elmúlt napokban családi házaknak, vidéki kúriáknak és kislakásoknak is csökkent az ára, akár 30-70 millió forinttal is! Töltsd le az OtthonTérkép applikációt is iOS-re vagy Androidra és azonnali push üzenetben értesülhetsz arról, ha valamelyik számodra releváns ingatlan árát csökkentették.

Siófoki álomház csaknem 75 millió forintos kedvezménnyel

Nem vicc, tényleg 74,99 millió forinttal csökkentették ennek a Siófok-Fokihegyen álló, prémium kivitelezésű családi háznak az árát. A 400 nm-es, 2 nappalival, 5 hálószobával és 6 fürdőszobával rendelkező ház így most 299,99 millió helyett 225 millió forintért vásárolható meg. A ház természetesen rengeteg extrával rendelkezik, egy 4×2 m-es medence is helyet kapott a hátsó teraszon, a szauna pedig a szuterén részben található. Az épülethez kapcsolódik egy télikert is, ahonnan szép kilátás nyílik a gyönyörű, gondozott kertre, ahol egy kb. 30 m2-es, jól felszerelt grillező faépület is helyet kapott. Mindez mindössze 900 méterre a Balatontól.

Hatalmas birtok, akár turisztikai célra a Dél-Alföldön

30 millió forinttal csökkent az ára ennek a Szegedtől 36 km-re, Ruzsán fekvő családi birtoknak, melynek 5756 nm-es területén egy tetőtér beépítéses, 120 nm-es családi ház, egy hatalmas tó, egy bútorozott jurta, a diófán egy lombház a gyerekeknek, egy pince előtérrel, ezen kívül raktár, fáskamra, búbos kemence, épített grill, fűthető sódézsa és egy akácliget is található. Az ingatlan így most 199 millió helyett 169 millió forintért vásárolható meg. A családi ház felső szintje külső lépcsőn közelíthető meg, az épület két külön lakásra van osztva, akár panzióként is üzemeltethető. A környéken számtalan látnivaló akad, Bivalyrezervátum, Nagyszéksós-tó, kiépített kerékpárút, Mórahalmi gyógyfürdő, túraútvonalak, tanösvények, így turizmus céljára kiváló, a közelben található tanyák jó része is külföldiek által (francia, német, osztrák) működtetett, tanyasi turizmusra kialakított vendégház és lovastanya. Aki gazdálkodna és ennél is nagyobb területet szeretne, annak jó hír, hogy a tulajdonos több, mint 14 ezer nm-es tanyája is eladó.

Gyönyörűen felújított kúria Pilisborosjenőn

10 millió forinttal csökkentették az árát ennek a 2002-ben Ybl-díjas építész által újjávarázsolt kúriának, mely Pilisborosjenőn található. A 398 nm-es ingatlan így most 229 millió helyett 219 millió forintért vásárolható meg. A felújítás során figyelembe vették, hogy a kőből épült kúria korhű maradjon, mégis megfeleljen a 21. századi igényeknek. A hőszigetelt nyílászáróknak például meghagyták az eredeti kő kereteit, a belső nyílászárók vörösfenyőből készültek, a gáz cirkó fűtést egy iparművész által tervezett cserépkályha egészíti ki, a szobákat ónémet faragással díszített fali elemek és hajópadlók díszítik. A ház éke az emeleten elhelyezkedő, 100 nm-es, nappali-műterem, de olvasószoba és télikert is helyet kapott az épületben, és minden fürdőszobája valóban szoba méretű. A felsoroltakon kívül a ház alatt található még egy 25m hosszú, tágas, jól szellőző, nagy belmagasságú borospince, a kétállásos garázs pedig fűtött és vízzel ellátott.

Újszerű állapotú kislakás Mohácson

Az előbb felsoroltakhoz képest talán nem tűnik soknak 5 millió forint kedvezmény, de ha eláruljuk azt, hogy ezt egy 63 nm-es kislakás árából engedték el, máris látszik, hogy ez az árengedmény óriási. Különösen, hogy a nappali + 1 hálós lakás Mohácson, a Duna-parttól néhány lépésre helyezkedik el, és 2018-ban épült, tehát még újszerű állapotban van. A tetőtéri ingatlant így most 46 millió helyett 41 millió forintért kínálják eladásra. A lakás elosztása kiváló, amerikai konyhás nappaliján és hálószobáján kívül fürdőszoba, külön WC, gardrób és háztartási helyiség is helyet kapott benne.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A forint a dollárhoz képest erősödött péntek óta, az euró azonban maradt a helyén. 

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

© 2024 (v2.202102)