Fényben fürdő tágas terek: a loft életérzésnek nincs párja

A nyár beköszöntével az ingatlanpiac is mozgalmasabbá válik. Sokan keresnek új otthont, ám még a főváros kínálatában válogatva sincsenek egyszerű helyzetben azok, akik a praktikum és a kényelem mellett egyedi stílusra is vágynak. A városrészek közül sajátos hangulatával kiemelkedik a XIII. kerület, ahol egyszerre érezzük a jövő pezsgését és a múlt örökségét, a belváros lendületét és a kertváros békéjét. A Duna partján sétálva, a parkokban piknikezve vagy egy jó kávézó teraszán üldögélve könnyű belátni, miért ragaszkodnak a helyi lakosok ehhez a városrészhez.

Ha pedig a lokációban már megtaláltuk ezt az egyediséget, akkor jöhet a következő lépés: egy olyan lakás, ami többet kínál a megszokottnál. A kerületben az ipari örökség lakáscélú hasznosítása az egyik olyan fontos ingatlanpiaci trend, amelynek eredményeképp különleges lakásra bukkanhatunk. A nyitott terek, a nagy belmagasságok és a kreatív építészeti megoldások jellemzik ezt a stílust.

A Petneházy utcában épülő Loft52 Társasház egy ilyen érdekes beruházás, nem meglepő, hogy a készülő 84 lakás közül mostanra mindössze hét maradt szabadon. A leendő lakók választhatnak a nappali plusz egy hálószobás, illetve a nappali plusz két hálószobás otthonok közül.

A Loft52 lakásai modern és energiatakarékos technológiáikkal készültek: a magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszer biztosítja az optimális hőmérsékletet az év minden szakában, ezt hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók egészítik ki – a gondos energetikai tervezés eredményeképpen alacsony az energiaigény, ennek köszönhetően pedig alacsony a rezsiköltség. Ráadásul a prémium ablakok nemcsak a hőszigetelést szolgálják kiválóan, hanem a városi zajokat is hatékonyan kint tartják, így teremtve nyugalmas és csendes otthoni környezetet.

A társasház mostanra elkészült, a műszaki átadás-átvétel megtörtént, és a használatba vételi folyamat hamarosan lezárul. A kulcsrakész lakásokba heteken belül be lehet költözni, így azoknak, akik nem szeretnének sokáig várni, most remek lehetőség kínálkozik, hogy hamarosan birtokba vehessék új otthonukat.

A Loft52 lakói számára különleges kényelmi szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A zárt udvar exkluzív, pihenésre alkalmas parkosított zöldterületekkel biztosítja a lakók nyugalmát és kikapcsolódását. A biztonságos felszíni parkolók és a teremgarázs több mint 70 gépjármű számára kínál parkolóhelyet, beleértve az elektromosautó-töltő állomásokat is, így a modern közlekedési igényeknek is maximálisan megfelel.

A társasház építése mögött a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) áll, amely tapasztalatával és szakértelmével garantálja a projekt minőségét és megbízhatóságát. A lakások megvásárlásához elérhető a CSOK Plusz hitel is.

A cikk megjelenését a Loft52 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A forint a dollárhoz képest erősödött péntek óta, az euró azonban maradt a helyén. 

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

© 2024 (v2.202102)