Ezt nézd! Ilyen szuper ingatlanoknak csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanoknak csökkent az ára az elmúlt néhány napban. Töltsd le az OtthonTérkép applikációt is iOS-re vagy Androidra és azonnali push üzenetben értesülhetsz arról, ha valamelyik számodra releváns ingatlan árát csökkentették.

Gyönyörűen felújított polgári lakás a II. kerületben

Csaknem 10 millió forinttal csökkentették ennek az exkluzív, teljeskörű felújításon átesett polgári lakásnak az árát, mely Felhévizen, a Duna-part és a Margit-sziget szomszédságában található. A 93 nm-es ingatlant így most 109 millió helyett 99,9 millió forintért lehet megvásárolni. Az eredetileg 3 szobás ingatlanból egy tágas amerikai konyhás nappalis + egy hálószobás lakást alakítottak ki, de az eredeti alaprajz bármikor visszaállítható. A hálószobában térelválasztással egy gardróbot is kialakítottak, és innen nyílik a tágas fürdőszoba is. A közlekedőből nyílik egy vendég WC, egy mosókonyha és egy gardrób is. Az ingatlan nagy belmagassággal rendelkezik, álmennyezetet alakítottak ki, de ez természetesen elbontható és galéria is kialakítható.

Hangulatos kis üdülő a Tapolcai-medencében

Hazánk egyik legszebb vidékén, a Balaton-felvidéken, a Tapolcától 5 km-re fekvő Kisapátiban, a Szent György-hegy keleti oldalán fekszik ez a hétvégi telek, melyen egy borospincével rendelkező, tetőtér beépítéses üdülő kapott helyet. Az ingatlan kívül-belül nagyon szép állapotú, áram és víz be van vezetve. A tornácon keresztül juthatunk be az épület alsó szintjén lévő előszobába, ahonnan egy fürdőszoba és egy közlekedő nyílik, a közlekedőből nyílik egy tároló, a pince és innen juthatunk fel a tetőtérbe is. A tetőtérben amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és egy mosdó kapott helyet, a nappaliból gyönyörű, panorámás teraszra léphetünk ki. A ház igényesen berendezett, a 87 nm-es ingatlan vételára melyet most 62 millióról 59 millió forintra csökkentettek, a teljes berendezést magában foglalja.

Új építésű, tágas, családi otthon Egerben

Egerben, Lajosvárosban, egy 2023-ban épült, 7 lakásos társasház földszintjén található ez a 101 nm-es, nappali + 3 hálós lakás. Az ingatlan teljesen új, még senki sem lakott benne, amerikai konyhás nappaliján és 3 hálószobáján kívül még egy fürdőszoba, egy WC, kamra és tároló kapott benne helyet. Az ingatlanhoz 420 nm zöld terület és udvari kocsibeálló is tartozik, de garázs is vásárolható hozzá. A lakás árát 70 millióról 68 millió forintra csökkentették.

Zöld hitellel megvásárolható, energiatakarékos, új építésű ház Hernádon

A Pest megyei Hernádon vált eladóvá ez a könnyűszerkezetes ikerfél, mely a másik házzal egyáltalán nem épült össze, így gyakorlatilag két ház található egy telken. A szóban forgó ház közvetlenül az utcáról közelíthető meg és 800 nm saját telekrés + egy kis erdőterület tartozik hozzá. Az ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba, külön WC, gardrób, háztartási helyiség és kamra kapott helyet. Az előszobába egy 13 nm-es előteraszon keresztül jutunk be, a nappaliból nyílik a nagy, több mint 20 nm-es hátsó terasz, az épülethez egy duplagarázs is kapcsolódik. A ház fűtését hőszivattyú biztosítja H tarifával, ezért zöld hitellel is megvásárolható. A további energiamegtakarítás érdekében a napelemrendszer csövezése is elkészült. Az ingatlan árát 68,75 millióról 67,8 millió forintra csökkentették.

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Van egy jó hírünk annak, aki eurót venne a nyaraláshoz

Van egy jó hírünk annak, aki eurót venne a nyaraláshoz

Íme, a péntek esti friss árfolyamok.

Lehet még hinni Nagy Mártonnak?

Lehet még hinni Nagy Mártonnak?

Hiszen a 2022 közepén bevezetett sápnak eredetileg csak 2023 végéig kellett volna élnie, ám további három szektor még jövőre is nyögi.

Mészáros Lőrincnek nem volt elég hátszele ehhez az üzlethez

Mészáros Lőrincnek nem volt elég hátszele ehhez az üzlethez

Horvát vevő vásárolja meg az ugyancsak horvát Fortenova agrárcégeit.

© 2024 (v2.202102)