Piknikezz otthon: saját parkos zuglói lakások

A nyár elmaradhatatlan kelléke a piknikkosár, a kockás pléd és a jókedv. Budapesten szerencsére számtalan park és zöldterület kínál remek helyszínt egy kellemes szabadtéri lakomához. A Margitsziget árnyas fái, a Városliget romantikus tava vagy akár egy kisebb, eldugott zuglói park is tökéletes lehetőség lehet a kikapcsolódásra.

De mi van akkor, ha az embernek ehhez el sem kell hagynia otthonát? Ha a saját lakásunkhoz is tartozik egy gondosan megtervezett, zöld oázis, ahol a piknik ugyanolyan élvezetes, mint a város bármelyik parkjában?

Az otthon kényelme és a természet közelsége sokak számára vonzó kombináció. Egyre többen keresnek olyan lakást, ahol nem kell lemondani a városi élet előnyeiről, ugyanakkor a kikapcsolódás és a feltöltődés is adott a mindennapokban. A lakóparkok egyre gyakrabban kínálnak ilyen megoldásokat, ahol a modern építészet és a zöld környezet harmonikusan találkozik.

Zugló szívében, az Angol utcában épülő Albion 32 lakópark pontosan ezt a lehetőséget kínálja. Az épület, amely jelenleg a negyedik emeletig készült el, modern, kényelmes és környezettudatos otthonokat kínál mindazok számára, akik szeretnének a város központjához közel, mégis zöld környezetben élni. Az Albion 32-ben összesen 160 új lakás épül, átadásuk 2025-ben várható. Ezek közül jelenleg még 38 várja új tulajdonosait, köztük egy, két, három és négy szobás otthonok is találhatóak.

A még elérhető kínálatban a 45 négyzetméteres stúdióktól egészen a 100 négyzetméter fölötti közvetlen kertkapcsolatos, három hálószobás családi otthonokig találunk lakásokat. Az árak 55 millió forinttól 120 millió forintig terjednek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő otthont. Az épület elhelyezkedése is kiváló, hiszen közel található a belvároshoz, ugyanakkor csendes és nyugodt környezetet biztosít.

A lakópark tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a környezettudatos és energiatakarékos megoldásokra. Az AA energetikai besorolású épületek mennyezeti hűtő- és fűtőrendszerrel, hőhídmentes szigeteléssel és energiatakarékos nyílászárókkal vannak felszerelve, amelyek jelentős megtakarítást biztosítanak a rezsiköltségek terén, miközben a lakók kényelmét is maximálisan szolgálják. És ahogy arról már szót ejtettünk, az Albion 32 nem csupán modern lakásokat kínál, hanem közösségi tereket is, ahol a lakók találkozhatnak és barátságokat köthetnek. A parkosított belső udvarok és a közösségi BBQ helyszínek kiválóan alkalmasak a szabadidő eltöltésére, a közösségi élet kialakítására, és egy szuper baráti piknikre.

A lakópark mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. hosszú távú tapasztalata és gondos tervezése garantálja, hogy a vásárlók befektetése jó helyre kerül. A lakások megvételéhez CSOK Plusz hitel is igénybe vehető, és elérhető a népszerű 20-80 fizetési konstrukció is, amely lehetővé teszi, hogy a vételár ötödét kelljen csak kifizetni a lakás lefoglalásához, a fennmaradó összeget pedig az átvételkor.

A cikk megjelenését az Albion 32 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Legutóbb 2004 és 2013 között zajlott túlzottdeficit-eljárás Magyarország ellen.

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

© 2024 (v2.202102)