Zöldkapcsolat: így találsz természetközeli új lakást gyorsan

Szeretnél több zöldet látni magad körül, de nem állsz készen a falusi élet kihívásaira? E heti ingatlanválogatásunkban neked kedveztünk, olyan otthonokat kerestünk, ahol karnyújtásnyira van a 21. századi élet minden kényelme, ám szintén nem kell messzire menni ahhoz, hogy a forró nyári estéken kiülhessünk a zöldbe.

Tópark – Be My City!

A Törökbálinti-tó mellett épült fel a Tópark város a városban koncepciója, egy 40 hektáros telken, melynek csak a felét építették be, a másik fele zöldterület. A koncepció lényege, hogy itt minden – azaz óvoda, iskola, üzletek, szolgáltatások, munkahelyet biztosító irodák – egy helyen megtalálható, tehát nem kell Budapestre ingázni. A helyben elérhető szolgáltatásokhoz nincs is szükség autóra, hiszen a lakóparkon belül minden elérhető az épületeket összekötő, fákkal beültetett passzázsokon vagy bicikliutakon keresztül.

Ha viszont mégis a fővárosban van dolgunk, mindössze 15 perc alatt Újbudán lehetünk: a lakópark saját, kitáblázott fel- és lehajtóval rendelkezik az M0-ás körgyűrűről, sőt így már a Balaton vagy akár Bécs és Pozsony is könnyen elérhetővé válik. Közösségi közlekedéssel pedig mindössze 18 perc alatt Budapestre érhetünk.

Albion 32 Lakópark

Zugló szívében, az Angol utcában épülő Albion 32 lakópark modern, kényelmes és környezettudatos otthonokat kínál mindazok számára, akik szeretnének a város központjához közel, mégis zöld környezetben élni. Az Albion 32-ben összesen 160 új lakás épül, átadásuk 2025-ben várható. Ezek közül jelenleg még 38 várja új tulajdonosait, köztük egy, két, három és négy szobás otthonok is találhatóak.

A lakópark nemcsak alacsony energiafogyasztású újépítésű lakásokat kínál, hanem közösségi tereket is, ahol a lakók találkozhatnak és barátságokat köthetnek. A parkosított belső udvarok és a közösségi BBQ helyszínek kiválóan alkalmasak a szabadidő eltöltésére, a közösségi élet kialakítására, és egy szuper baráti piknikre.

Pápay Park

Ferencváros szívében található a modern és elegáns Pápay Park lakópark, amely már csak egyetlen szabad lakással rendelkezik. Túl azon, hogy itt már biztosan nem kell az építkezéssel járó kellemetlenségekkel küzdeni, és a kitűnő lakóközösség is adott nagy előny, hogy a négyzetméterár mai szemmel nézve valószínűtlenül kedvező, ez a nagyjából 1.3 millió forint jócskán alatta marad a júniusi átlagosan 1,6 milliós kerületi adatnak – így befektetésnek sem utolsó.

Az utolsó elérhető lakás az első emeleten található, és 70 négyzetméteres alapterületével, három szobájával, valamint kis saját teraszával és kertkapcsolatával ideális családi otthon lehet. A lakóparkot körülvevő zöld területek és a belső park a természet közelségét és a pihenés lehetőségét kínálják a lakóknak, egy olyan teret, ahová nyugodt szívvel engedhetjük ki a gyerekeket játszani.

Diana Társasház

Budapest Hegyvidéke mindig is különleges vonzerőt jelentett a fővárosban élők számára. Ahogy közeledik a nyár, a környék még inkább felértékelődik, hiszen elég egyszer kimenekülni ide a belváros forróságot sugárzó aszfaltrengetegéből, hogy a bőrünkön tapasztaljuk meg a sokat emlegetett tételt: a fákkal, növényekkel teli környéken jó pár fokkal hűvösebb van a tomboló nyárban. Ezen a különleges környéken, egy csendes zsákutcában épül az ötlakásos Diana Társasház, amelynek minden lakása tágas terekkel, prémium minőségű anyagokkal és lenyűgöző panorámával büszkélkedhet.

Diana társasház

A készülő épületben még négy otthon elérhető. A Normafa közelsége miatt a környék a természet szerelmeseinek a paradicsoma, hiszen nyáron kirándulóútvonalakkal, télen akár sí és szánkópályákkal vár, és játszóterek, büfék és mosdók segítik a családi kikapcsolódást.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

© 2024 (v2.202102)