Ferencváros szívében egyetlen szabad lakás, ár alatt: instant jó befektetés

Budapest igazi főnyeremény azok számára, akik a pezsgő kulturális és társadalmi élet közepén szeretnének élni, ezen belül pedig az egyik legkedveltebb a IX. kerület, vagyis Ferencváros. Tele élettel, kultúrával és különféle programokkal, amelyek mindennap új élményeket kínálnak. Az utcákon sétálva minden sarkon egy jó kávézó, étterem vagy galéria várja a látogatókat, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kerület ilyen élénk és inspiráló hely legyen.

Nem meglepő, hogy itt az újépítésű lakások iránti kereslet az utóbbi években folyamatosan növekszik. Az ideköltözők a jó lokáció és a modern élet találkozását keresik, és értékelik az új technológiai megoldásokat, az energiahatékonyságot és a modern kényelmet. Ez tükröződik a ferencvárosi újépítésű ingatlanok négyzetméterárain is: rendre az infláció fölött teljesít a helyi ingatlanpiac, még az utóbbi években is, amikor a főváros egészében reálértékben lefelé mozdultak az árak.

Ferencváros szívében található a modern és elegáns Pápay Park lakópark, amely jelenleg mindössze egyetlen szabad lakással rendelkezik. Túl azon, hogy itt már biztosan nem kell az építkezéssel járó kellemetlenségekkel küzdeni, és a kitűnő lakóközösség is adott nagy előny, hogy a négyzetméterár ma már valószínűtlenül kedvező, ez a nagyjából 1.3 millió forint jócskán alatta marad a júniusi 1,6 milliós kerületi adatnak – így befektetésnek sem utolsó.

Az utolsó elérhető lakás az első emeleten található, és 70 négyzetméteres alapterületével, három szobájával, valamint kis saját teraszával és kertkapcsolatával ideális családi otthon lehet.

A Pápay Park lakásai megújuló energiaforrásokkal működnek, a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerek pedig garantálják az alacsony rezsiköltségeket. A lakópark BB energetikai besorolása lehetővé teszi a zöld-hitel konstrukciók igénybevételét is, ami tovább növeli az ingatlanok vonzerejét.

A lakópark elhelyezkedése is kiváló: a csendes utcában található ingatlanok könnyen megközelíthetők tömegközlekedéssel, és számos kulturális és szabadidős lehetőség található a közelben. A lakóparkot körülvevő zöld területek és a belső park pedig a természet közelségét és a pihenés lehetőségét kínálják a lakóknak.

Az ingatlanfejlesztést a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. valósította meg, amelynek tapasztalata és háttere megnyugtató garanciát jelent a vásárlók számára.

A cikk megjelenését a Pápay Park fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij Bidenhez fordult, amerikai börtönbe küldtek egy csempésző orosz üzletembert

Zelenszkij Bidenhez fordult, amerikai börtönbe küldtek egy csempésző orosz üzletembert

Egy friss szakértői vélemény szerint az ukránok folytani fogják a háborút. 

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A forint a dollárhoz képest erősödött péntek óta, az euró azonban maradt a helyén. 

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

© 2024 (v2.202102)