Ferencváros szívében egyetlen szabad lakás, ár alatt: instant jó befektetés

Budapest igazi főnyeremény azok számára, akik a pezsgő kulturális és társadalmi élet közepén szeretnének élni, ezen belül pedig az egyik legkedveltebb a IX. kerület, vagyis Ferencváros. Tele élettel, kultúrával és különféle programokkal, amelyek mindennap új élményeket kínálnak. Az utcákon sétálva minden sarkon egy jó kávézó, étterem vagy galéria várja a látogatókat, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kerület ilyen élénk és inspiráló hely legyen.

Nem meglepő, hogy itt az újépítésű lakások iránti kereslet az utóbbi években folyamatosan növekszik. Az ideköltözők a jó lokáció és a modern élet találkozását keresik, és értékelik az új technológiai megoldásokat, az energiahatékonyságot és a modern kényelmet. Ez tükröződik a ferencvárosi újépítésű ingatlanok négyzetméterárain is: rendre az infláció fölött teljesít a helyi ingatlanpiac, még az utóbbi években is, amikor a főváros egészében reálértékben lefelé mozdultak az árak.

Ferencváros szívében található a modern és elegáns Pápay Park lakópark, amely jelenleg mindössze egyetlen szabad lakással rendelkezik. Túl azon, hogy itt már biztosan nem kell az építkezéssel járó kellemetlenségekkel küzdeni, és a kitűnő lakóközösség is adott nagy előny, hogy a négyzetméterár ma már valószínűtlenül kedvező, ez a nagyjából 1.3 millió forint jócskán alatta marad a júniusi 1,6 milliós kerületi adatnak – így befektetésnek sem utolsó.

Az utolsó elérhető lakás az első emeleten található, és 70 négyzetméteres alapterületével, három szobájával, valamint kis saját teraszával és kertkapcsolatával ideális családi otthon lehet.

A Pápay Park lakásai megújuló energiaforrásokkal működnek, a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerek pedig garantálják az alacsony rezsiköltségeket. A lakópark BB energetikai besorolása lehetővé teszi a zöld-hitel konstrukciók igénybevételét is, ami tovább növeli az ingatlanok vonzerejét.

A lakópark elhelyezkedése is kiváló: a csendes utcában található ingatlanok könnyen megközelíthetők tömegközlekedéssel, és számos kulturális és szabadidős lehetőség található a közelben. A lakóparkot körülvevő zöld területek és a belső park pedig a természet közelségét és a pihenés lehetőségét kínálják a lakóknak.

Az ingatlanfejlesztést a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. valósította meg, amelynek tapasztalata és háttere megnyugtató garanciát jelent a vásárlók számára.

A cikk megjelenését a Pápay Park fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

© 2024 (v2.202102)