Azonnal költözhető lakást keresel? Mit szólnál egy Duna menti ingatlanhoz?

Manapság lakásválasztásnál kiemelkedő szempont, hogy az ingatlan korszerű és energiatakarékos legyen, ez azonban többnyire csak az új építésű lakásokra jellemző, amelyekre sokszor még hónapokat kell várni. Kivéve, ha egy olyan projektben vásárolunk, ami már felépült. Mai cikkünkben egy ilyen beruházást hozunk a Duna közeléből.

Zöld Duna Ház Vácott, a belvárostól kerékpárral 8-10 percre, illetve a 2-es főúthoz, valamint az M2-es autóúthoz is közel, a Kőhíd utca és a Hálóköz által határolt, fás-füves területen, a Duna menti zöldövezetben, a Duna-parttól 200 méterre épült fel. A társasház már megkapta a használatbavételi engedélyt, így lakásai azonnal költözhetőek.

A beruházás elhelyezkedéséből adódóan tehát autóval és tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető innen Budapest, ugyanis helyközi és távolsági buszok megállója is megtalálható a Zöld Duna Ház közelében. De nem is kell feltétlenül utazni, hiszen a környéken is sok minden, élelmiszerbolt, több általános- és középiskola, óvoda, játszótér, valamint sportcsarnok is megtalálható.

A Duna-part melletti zöldövezet, a közvetlen közelben található Buki horgásztó és a közvetlenül a ház előtt elhaladó, Újpestet Zebegénnyel összekötő EuroVelo 6-os kerékpárút pedig remek lehetőséget nyújt sportolásra, a gyerekeknek játékra vagy egyszerűen csak egy nagy sétára. De ha ennél nagyobb célt tűztünk ki magunk elé, akkor ellátogathatunk a Börzsöny-hegységbe, amit autóval mindössze 20 perc alatt elérhetünk innen.

Zöld Duna Háznak azonban nemcsak az elhelyezkedése kiváló, de kiemelkedő műszaki felszereltséggel is várja a lakókat. A lakásokba ugyanis első osztályú anyagokat, nagy üvegfelületű, háromrétegű nyílászárókat, valamint biztonsági bejárati ajtókat és kiváló minőségű hideg- és melegburkolatokat építettek be. A lakások hűtése és fűtése pedig rendkívül energiatakarékos a környezetbarát, megújuló energiát hasznosító, hőszivattyús rendszernek köszönhetően, mely kedvezményes áramtarifával üzemel. Ráadásul a mennyezeti felület hűtés-fűtésnek köszönhetően nemcsak pénztárca- és környezetbarát, de zajmentes és egészséges is, és a kiváló energetikai értékeknek köszönhetően a lakások zöld hitellel is megvásárolhatóak.

Az épület földszint + 4 emeletes, a szintek közt a közlekedést lift biztosítja. A társasházban összesen 39 napfényes lakás kapott helyet, melyek közt a CSOK Plusz felvételére alkalmas, tágas, 2, 3 hálószobás családi otthonok és a fiatalok, befektetők által keresett egy hálószobás lakások is megtalálhatók változatos elosztásban. A legfelső szinten pedig nagy teraszos, üvegkorlátos penthouse-ok kaptak helyet. A lakásokba kizárólag első osztályú anyagok kerültek beépítésre, biztonsági bejárati ajtók és kiváló minőségű hideg- és melegburkolatok várják a lakókat.

Az emeleti lakások mindegyikéhez, a penthouse lakások teraszaihoz hasonlóan üvegkorlátokkal rendelkező erkély is tartozik, a legtöbb földszinti ingatlan pedig kert és/vagy terasz kapcsolattal rendelkezik, ami által a lakók még közvetlenebb kapcsolatot teremthetnek a természettel.

A parkolást teremgarázs, valamint felszíni beállók biztosítják. A teremgarázshelyek széles kialakításának köszönhetően itt kerékpárt is lehet majd tárolni, illetve a parkolóhelyeken kívül tárolókat is lehet vásárolni a lakásokhoz.

Ha Ön CSOK Plusszal és zöld hitellel is megvásárolható energiatakarékos, természetközeli otthont keres a Duna mentén, és fontos, hogy azonnal költözhessen, akkor nézze meg a Zöld Duna Társasházat, ahol zöldpanorámás, frekventált elhelyezkedésű ingatlanok várják.

A cikk megjelenését a Zöld Duna Társasház fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok millió honfitársunk lakik társasházban. Egyikük nagyon elkeseredetten írta meg a történetét.

© 2024 (v2.202102)