Exkluzív irodát keres dugómentes, mégis könnyen megközelíthető helyen? Van egy remek ajánlatunk!

Ha az Ön cége mindennapi tevékenysége során nem kötődik a főváros gépjárművel egyre nehezebben megközelíthető és parkolási gondokkal küzdő belvárosi lokációihoz, esetleg back office részlegének keres minőségi, biztonságos, az ország minden pontjáról forgalmi dugóktól mentesen elérhető irodát, akkor mutatunk egy remek ajánlatot, ahol még munkaerőt is helyben találhat.

A biatorbágyi Tópark Lakóparkban ugyanis nemcsak lakások, de A+ kategóriás, LEED Gold minősítésű irodák is elérhetők 55.000 nm-en, dugómentes helyen, parkolási lehetőséggel. A Tópark ráadásul agglomerációs elhelyezkedése ellenére nemcsak Budapestről, hanem az egész országból könnyen elérhető, hiszen saját, kitáblázott fel- és lehajtóval kapcsolódik az M0-ás körgyűrűhöz, ugyanakkor mindössze 10-15 perc alatt elérhető innen Újbuda, és az M1-es autópálya közelségének köszönhetően Bécs és Pozsony is könnyen megközelíthető.

A Tópark – Be My City város a városban koncepciójának köszönhetően pedig voltaképpen egy önálló kisváros épült Biatorbágyon, ahol lakások, irodák, üzletek, szolgáltatások egy helyen megtalálhatók, az első lakók pedig már beköltöztek, így ők helyben találhatnak munkalehetőséget, azaz Ön is helyben találhat kiváló munkaerőt, sőt ügyfeleket is, ha itt bérel irodát. A Tóparkban elérhető számos szolgáltatás, a könnyű megközelíthetőség és a parkolási lehetőségek pedig még külön vonzóak lehetnek a máshonnan érkező munkavállalók számára is.

A Tópark – Be My City iroda ingatlanaiban flexibilisen és magas minőségben tudják az Ön és cége igényeit kiszolgálni, inspiratív környezetben, széles körű szolgáltatásokkal, egyedülálló területmenedzsmenttel és 4 független hálózatról működő elektromos hálózattal állnak rendelkezésére.

A Tópark irodáit összesen 55.000 nm-en, öt különálló, de egyes szinteken összekötött épületekben kínálják kiadásra. Az irodák már akár 250 nm-től 4600 nm-ig bérelhetők egy szinten található egybefüggő irodaterületen, sőt akár 5000 – 12000 nm közötti, tetszés szerinti belső kialakítással rendelkező, székház formájában bérelhető területet is tudnak biztosítani, így kis-, közepes- vagy akár nagyvállalatok is megtalálhatják a számukra ideális megoldást, méghozzá kedvező áron.

A parkolás sem lehet probléma, ha a Tóparkban bérel irodát, ugyanis a teljes komplexum alatt végighúzódó kétszintes mélygarázsban található 2000 parkolóhelyből 1500 áll az irodát bérlők rendelkezésére. Ezen kívül a G épületben megvalósult parkolóházban és a felszínen további 1000 parkolóhely érhető el. Ennek köszönhetően a parkoló arány kiemelten kedvező, akár 28 nm irodaterületenként tudnak 1 parkolóhelyet biztosítani.

A Tóparkban tehát belvárosi színvonalú, könnyen megközelíthető, elegendő parkolóhellyel rendelkező irodát találhat kedvező áron, de akár nagy üvegportállal rendelkező exkluzív üzlethelyiséget is bérelhet, ha vállalkozásának arra van szüksége.

A cikk megjelenését a Tópark – Be My City fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A forint a dollárhoz képest erősödött péntek óta, az euró azonban maradt a helyén. 

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

© 2024 (v2.202102)