Ezt nézd! Ilyen szuper ingatlanoknak csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Ha pedig letöltöd az OtthonTérkép applikációt is iOS-re vagy Androidra, akkor azonnali push üzenetben értesülhetsz arról, ha valamelyik számodra releváns ingatlan árát csökkentették. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát!

Családi ház napelemmel, Kecskeméten

Kecskemét Belsőnyírben vált eladóvá ez az elmúlt években kompletten felújított, 98 nm-es családi ház, melynek az árát most 63,9 millióról 59,9 millió forintra csökkentették. Az ingatlan 2 hálószobával és hatalmas konyha-étkezővel és nappalival várja új tulajdonosát, így akár a nappaliból még egy szoba leválasztható. A gyönyörűen felújított családi házban a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, a fürdőszoba annyira tágas, hogy szabadon álló kád, walk-in zuhanyzó, duplamosdó, mosógép és szárítógép is kényelmesen elfért benne. Az ingatlanban az energiamegtakarítást egy 6 kW-os napelemrendszer segíti.

Balatoni nyaraló, 850 méterre a parttól

Balatonmáriafürdőn egy 2022-ben épült, 3 lakásos társasházban vált eladóvá ez a középső, belső kétszintes lakás, mely nyaralónak és állandó lakhatásra is tökéletes. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, gardrób és fürdőszoba kapott helyet, a beépített tetőtérben 2 hálószoba és egy mosdó található. A lakás konyhájából lehet kilépni a kertbe, a ház hőszigetelt, a lakások közti falak hangszigeteltek, az ingatlan fűtését és hűtését klímák biztosítják. A 64 nm-es ingatlan árát 63 millióról 58,5 millió forintra csökkentették.

Szinteltolásos családi ház Pécsett

Pécs Somogyban található ez a 107 nm lakóterületű családi ház, melynek az ára most 45,5 millióról 43 millió forintra csökkent. Az ingatlan alsó szintjén kapott helyet az étkező, a fürdőszoba és a WC, illetve az étkezőből nyíló konyha és a kamra is. Az étkezőből vezet fel a lépcső a félemeleten lévő nappaliba, ezen a szinten még egy fél szobát találunk. A nappaliból jutunk fel a galériára, ahonnan két szoba nyílik. A félemelet alatt található szuterén szinten egy 3 helyiségből álló tárolót találunk. A házon az elmúlt években elvégeztek néhány felújítást, az étkező kivételével minden helyiség nyílászáróit cserélték, megtörtént a ház külső színezése, a földszinti részen a víz- és villanyvezetékeket, illetve a padló- és falburkolatokat cserélték. A meleget két fatüzelésű kályha adja az étkezőben és a nappaliban, de az utcában található a gáz.

Belső kétszintes lakás Budakeszierdőn

10 millió forinttal csökkent az ára ennek a nappali + 2 szobás lakásnak, amely a XII. kerületben, Budakeszierdőn található a Pilisi Parkerdő szomszédságában. A 107 nm-es lakás így most 159 millió helyett 149 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan alsó szintjén előszoba, étkező-konyha, nappali, kamra és egy WC kapott helyet, az emeleten a galériáról nyílik 2 hálószoba és egy fürdőszoba. A nappalihoz és az egyik emeleti hálószobához erkély is kapcsolódik. Az épület alatt garázs és tároló is helyet kapott.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A forint a dollárhoz képest erősödött péntek óta, az euró azonban maradt a helyén. 

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

© 2024 (v2.202102)