Ezt nézd! Ilyen szuper ingatlanoknak csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Ha pedig letöltöd az OtthonTérkép applikációt is iOS-re vagy Androidra, akkor azonnali push üzenetben értesülhetsz arról, ha valamelyik számodra releváns ingatlan árát csökkentették. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát!

Családi ház napelemmel, Kecskeméten

Kecskemét Belsőnyírben vált eladóvá ez az elmúlt években kompletten felújított, 98 nm-es családi ház, melynek az árát most 63,9 millióról 59,9 millió forintra csökkentették. Az ingatlan 2 hálószobával és hatalmas konyha-étkezővel és nappalival várja új tulajdonosát, így akár a nappaliból még egy szoba leválasztható. A gyönyörűen felújított családi házban a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, a fürdőszoba annyira tágas, hogy szabadon álló kád, walk-in zuhanyzó, duplamosdó, mosógép és szárítógép is kényelmesen elfért benne. Az ingatlanban az energiamegtakarítást egy 6 kW-os napelemrendszer segíti.

Balatoni nyaraló, 850 méterre a parttól

Balatonmáriafürdőn egy 2022-ben épült, 3 lakásos társasházban vált eladóvá ez a középső, belső kétszintes lakás, mely nyaralónak és állandó lakhatásra is tökéletes. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, gardrób és fürdőszoba kapott helyet, a beépített tetőtérben 2 hálószoba és egy mosdó található. A lakás konyhájából lehet kilépni a kertbe, a ház hőszigetelt, a lakások közti falak hangszigeteltek, az ingatlan fűtését és hűtését klímák biztosítják. A 64 nm-es ingatlan árát 63 millióról 58,5 millió forintra csökkentették.

Szinteltolásos családi ház Pécsett

Pécs Somogyban található ez a 107 nm lakóterületű családi ház, melynek az ára most 45,5 millióról 43 millió forintra csökkent. Az ingatlan alsó szintjén kapott helyet az étkező, a fürdőszoba és a WC, illetve az étkezőből nyíló konyha és a kamra is. Az étkezőből vezet fel a lépcső a félemeleten lévő nappaliba, ezen a szinten még egy fél szobát találunk. A nappaliból jutunk fel a galériára, ahonnan két szoba nyílik. A félemelet alatt található szuterén szinten egy 3 helyiségből álló tárolót találunk. A házon az elmúlt években elvégeztek néhány felújítást, az étkező kivételével minden helyiség nyílászáróit cserélték, megtörtént a ház külső színezése, a földszinti részen a víz- és villanyvezetékeket, illetve a padló- és falburkolatokat cserélték. A meleget két fatüzelésű kályha adja az étkezőben és a nappaliban, de az utcában található a gáz.

Belső kétszintes lakás Budakeszierdőn

10 millió forinttal csökkent az ára ennek a nappali + 2 szobás lakásnak, amely a XII. kerületben, Budakeszierdőn található a Pilisi Parkerdő szomszédságában. A 107 nm-es lakás így most 159 millió helyett 149 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan alsó szintjén előszoba, étkező-konyha, nappali, kamra és egy WC kapott helyet, az emeleten a galériáról nyílik 2 hálószoba és egy fürdőszoba. A nappalihoz és az egyik emeleti hálószobához erkély is kapcsolódik. Az épület alatt garázs és tároló is helyet kapott.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok millió honfitársunk lakik társasházban. Egyikük nagyon elkeseredetten írta meg a történetét.

Donald Trump megakadályozná a harmadik világháborút

Donald Trump megakadályozná a harmadik világháborút

A lengyelek Míg-29-es vadászbombázókat adnak. Háborús híreink

© 2024 (v2.202102)