Exkluzív balatoni lakások közvetlen vízparton, ide azonnal beköltözhet!

Július van, a nyár közepe, még korántsem késő ahhoz, hogy a Balatonnál élvezzük a napsütést és a víz csillogását. Bár a Sound fesztiválról idén már lemaradtunk, a szezon még javában tart, számos program és élmény várja azokat, akik a magyar tengerhez vágynak.

Ha pedig nem csak nyaralni szeretnénk, hanem egyenesen a Balaton partján képzeljük el a következő hónapokat, a Wave by Coral közvetlen vízparti lakóparkja tökéletes választás lehet. A Siófok Aranypartján található társasház tökéletes lehetőség arra, hogy a nyaralás egész évben tartson.

Persze ehhez nem árt sietni, mert az elérhető lakások száma már igencsak megfogyatkozott. Az első tömbben jelenleg 10 lakás van még szabadon, ezek nappali+1 és nappali+2 hálószobás ingatlanok, mindegyikhez tartozik terasz.

A második épületben még 12 lakás várja gazdáját, az ötemeletes épület minden szintjén van még elérhető ingatlan. Itt is a két- és háromszobás méret a jellemző, a lakások többségénél a terasz is kifejezetten nagy.

A Wave by Coral Siófok Aranypartjának igazi ékköve, hiszen közvetlenül a Balaton partján épült ez a két modern, ám mégis elegánsan stílusos épülel, melyek letisztult homlokzatát és egyedi hajlított üvegeit a Balaton hullámai ihlették. Minden lakás a legmagasabb minőségű anyagokból és a legmodernebb technológiával készült.

A lakások többségéből lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra. A lakópark saját wellness részleggel és fitneszteremmel várja a kikapcsolódásra vágyókat. A parkosított kertben pedig játszótér és grillezési lehetőség is található.

A víz élményét nem csupán a saját strandon élvezhetik a lakók, a tervezők egy hatalmas, feszített víztükrű medencét is álmodtak a területre – amelynek hőmérsékletét energiatakarékos hőszivattyú tartja kellemesen, így a szigorúan vett nyári kániulaszezonon kívül is csobbanhatunk egyet.

A lakópark tervezése során a környezettudatosság is fontos szempont volt. Az épületek energiabesorolása a legkedvezőbb, mivel az energiaellátás nagyrészt megújuló forrásokból származik, ami nem csak a környezeti lábnyomot csökkenti, hanem a havi rezsiszámlájat is. Az ingatlanok kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a korszerűségre és a lakók kényelmére: a lakások modern Smart Home technológiával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az otthonok távolról történő irányítását és a mindennapi komfort és az energiahatékonyság összehangolását.

A biztonságot zárt beléptető rendszer is garantálja, míg az elektromos autó tulajdonosok számára töltőállomások állnak rendelkezésre.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok millió honfitársunk lakik társasházban. Egyikük nagyon elkeseredetten írta meg a történetét.

© 2024 (v2.202102)