Kifinomult luxus, a Duna-parton!

Panorámás luxus álomotthon a Duna-parton? Mindenki erről álmodik, különösen, ha mindez egy kiváló projektben valósul meg. Mai cikkünkben a Foka-öbölből mutatunk be egy luxusingatlan-beruházást, ahol, akár azonnal átvehetőek a minőségi lakások!


A XIII. kerület Vizafogó városrésze igazán népszerű a lakást keresők körében. Ezen belül is különösen ideális a Foka-öböl, ha a természet közelében, mégis minden szolgáltatáshoz közel, kiváló közlekedési feltételek mellett keressük új otthonunkat. Innen könnyen elérhetők óvodák, iskolák, sport- és bevásárlócentrumok, éttermek, illetve a Váci úti irodafolyosó is. A Rákospatak mellett haladó kerékpárútnak köszönhetően a biciklis közlekedés is kiváló, de autóval is a belvárosban lehetünk szűk 10 perc alatt.

Fotó: Török Levente

Itt, a tökéletes adottságú telkek egyikén épült meg a Danubio projekt, amely a környék egyik legkiemelkedőbb ingatlanfejlesztése. A lakások műszaki átadása már elkezdődött, az érdeklődők már megtekinthetik az elkészült lakásokat, sőt a gyönyörűen berendezett mintalakást is. A 9 szintes épületben az álomotthonokhoz panorámás üveglifttel juthatunk fel; a gyönyörű kilátás, az épület tájolásának köszönhetően a lakásokból is tökéletesen élvezhető.

A nappali + 3 szobás mintalakás két erkéllyel is rendelkezik. A nappalihoz kapcsolódó teraszról az öbölben ringatózó hajókban és a Duna szépségében gyönyörködhetünk, míg a szobákból megközelíthető másik erkélyről szintén láthatjuk a Duna hömpölygő főfolyamát. A csodás, vízre néző panoráma élményét tovább fokozza, hogy az erkélykorlátok üvegből készültek, a padló és mennyezeti burkolat pedig luxus óceánjárók fedélzetére emlékeztető, fa hatású burkolatot kapott.

A teraszok ugyanakkor annyira tágasak, hogy akár egy kültéri nappalinak is kényelmesen helyet adhatnak. A szobák hatalmas üvegfelületekkel kapcsolódnak az erkélyekhez, így rendkívül világosak és a panoráma már a lakásból is élvezhető.

Az épület tervezésénél arra is figyeltek, hogy a lakások a tájolásnak köszönhetően is energiatakarékosak legyenek, és nyáron se melegedjenek fel túlságosan. A kellemes hőmérsékletet környezetbarát, energiatakarékos, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer is biztosítja.
A Danubio mintalakásában az amerikai konyhás nappalin és a hálószobákon kívül két fürdőszobát is találunk, melyek közül az egyikben kád, a másikban zuhanyzó kapott helyet. A mosó- és a szárítógépnek pedig egy praktikus háztartási helyiséget alakítottak ki.
A Danubio a lakás berendezésével és belső anyagválasztásával a hazai és nemzetközi piacon egyaránt kiemelkedő tapasztalattal bíró, exkluzív belsőépítész stúdiót, a CODE Showroom-ot bízta meg. Az épület többi lakásának kulcsrakész kialakításában is részt vettek, így garantálva a projekt kiemelkedő luxusát.

Tapasztalat szerint a képek nem adhatják vissza 100%-osan azt az életérzést a komoly érdeklődőknek, amit a lakás nyújtani tud, ezért mindenképp érdemes élőben is megtekinteni azt. Akik csak ismerkednek a projekttel, a Danubio weboldalán a virtuális lakásválasztóban megtalálhatják a még elérhető lakásokat, és a bemutató lakások 3D-s megjelenítését.

A cikk megjelenését a Danubio fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)