Filmbe illő idill Mosonmagyaróváron!

Madárcsicsergés, hangulatos folyópart, barátságos szomszédok, zöld pázsit és egy gyönyörű családi ház. Éppen ilyennek festik le a mozifilmek a tökéletes kertvárosi otthont, amiről olyan sokan álmodnak. A tökéletes családi idill azonban nem csak a filmvásznon, hanem a valóságban is létezik, méghozzá Mosonmagyaróváron! Máris mutatjuk…

Mosonmagyaróvár egyik legszebb családi házas övezetében, a Malom-ági Lajta és a Lajta folyó ölelésében van egy lakópark, ahova megérkezve csendes, idilli környezet fogad bennünket. A környék a lehető legbiztonságosabb a gyerekek az utcán játszhatnak. A gyönyörű zölddel teli kertvárosi hangulat ellenére a városközpont sincs messze, sőt a közelben bevásárlóközpont, óvoda és iskola is található. Itt a Lajta lakóparkban kínálnak eladásra egy gyönyörű családi otthont.

A családi ház egy 749 négyzetméteres telken fekszik, melyet automata garázskapun keresztül közelíthetünk meg. A házban amerikai konyhás nappali, konyha, étkező, két nagyméretű hálószoba, káddal és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, valamint háztartási helyiség kapott helyet. A tágas konyha minden igényt kielégít, magas szinten gépesített, a kellemes hőmérsékletről klíma, padlófűtés és radiátorok gondoskodnak.


A házhoz egy 22 négyzetméteres fedett terasz kapcsolódik, ahova a nappaliból és az étkezőből is kiléphetünk. Az ingatlan padlásterének kihasználásával további bővítési lehetőség áll rendelkezésre, jelenleg ezt tárolásra használják.

A jelenlegi tulajdonosok kreativitását tükrözi az egyedi módon, izgalmasan kialakított kert, mely íves vonalvezetéseivel, harmonikusan elválasztja egymástól a konyhakertet, az örökzöldektől, dísznövényektől és a gyermekek játszóterétől. Itt egyébként egy szigetelt kis játszóház is várja a gyermekeket, valamint műhelynek vagy tárolónak használható épület is helyet kapott a kertben.
A növények öntözésére fúrt kút áll rendelkezésre, háromkörös öntözőrendszerrel.

Az ingatlant hirdető Lajta Home Ingatlan-tanácsadóiroda egy családi vállalkozás, akik főként Mosonmagyaróvár és környékén tevékenykednek, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre. Ennek része a teljeskörű ügyfélkezelés, mely magában foglalja a profi fotókat és a teljes körű tanácsadást és támogatást, mind az eladók, mind pedig a vevők számára. Ahogy Ők fogalmaznak az ügyfelek élethelyzetében adódó változásokat segítenek a számukra lehető legkényelmesebb módon megoldani.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)