Úszkáljon télen is! Csodaszép beltéri medencés ingatlanokra bukkantunk

Azért mert tél van, még nem kell, hogy megfosszuk magunkat a medencézés örömétől. Csodaszép ingatlanokra bukkantunk szerte az országban, amelyek beltéri medencével rendelkeznek, így a hideg időben és este is úszkálhatunk otthonunk kényelmében. Mai cikkünkben ilyen medencés ingatlanok közül válogattunk néhányat.

Balatonfüreden található ez a 360 négyzetméteres, 5 szobás luxus villa. A 360 négyzetméteres ingatlan 2004-ben épült, alsó szintjén egy medencéből, jakuzziból és fürdőszobából álló wellness részleget alakítottak ki jelenlegi tulajdonosai, így talán ki se akar majd mozdulni a házból. Ezen a szinten van még borospince és tároló egységek is. A középső szinten egy tágas nappali és étkezővel ellátott amerikai konyha kapott helyet, míg az emeleten egy tágas lakosztály került kialakításra. Az épületben egy vendég apartman is elhelyezkedik, a házba pedig központi porszívó, klíma és riasztó is beszerelésre került.

Kecskeméten, a Vacsiközben épült ez az 500 négyzetméteres családi ház. A nappali+6 szobás  ingatlan 150 négyzetméteres szuterén szintjén egy wellness részleg található, ami magába foglalja a szaunát, a jakuzzit és a beltéri medencét. A ház ezen része is csodaszép kialakítást kapott, a medencét kék oszlopok fogják körbe. A megfelelő hőmérsékletről padló- és falfűtés, valamint légkondicionáló gondoskodik, míg a biztonságról kamera- és riasztórendszer. A 4 fürdőszobás házhoz tartozik még egy 200 négyzetméteres terasz, dupla garázs, udvari beálló és egy feszített víztükrű, fűtött kültéri medence is, így nyáron a szabad ég alatt süttetheti magát a medence parton.

Budapest II. kerületében található a következő, nappali+7 hálószobás családi ház. Az 500 négyzetméteres ingatlan 2004-ben épült Erzsébetligeten, természetvédelmi terület határán.  A földszinten nappali, étkezővel ellátott konyha, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy mellékhelyiség kapott helyet. Az emeleten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy gardróbszoba van. Emellett egy mesés wellness szint is kialakításra került a házban, ahol egy feszített víztükrű medence, jakuzzi, finn- és infraszauna és egy társalgó található, melyeket télen-nyáron használhat. Az 1241 négyzetméteres telken egy háromállásos garázs is fellelhető.

Hajdúszoboszló belvárosában fekszik válogatásunk utolsó darabja, ez a nappali+6 hálószobás családi ház. Az 1995-ben épült ingatlan egészét egy nappali, étkező, konyha, kamra, 6 hálószoba, 3 fürdőszoba, mellékhelyiség, társalgó, teakonyha és egy padlás alkotja. Emellett egy beltéri uszoda és egy finn szauna is a lakók rendelkezésére áll, ahonnan rögtön ki is léphetnek a csodaszép kertbe. Még több kikapcsolódási lehetőség adott a pinceszinten, ahol egy borozó és egy konditerem kapott helyet. A gáz cirkó mellett a megfelelő hőmérsékletet 6 hűtő-fűtő klíma, és a nappaliban található cserépkályha is biztosítja. A 968 négyzetméteres telken filagória és kerti tároló is fellelhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

© 2024 (v2.202102)