Helyet keres a vállalkozásának? Mutatjuk tippjeinket!

Ebben a válogatás-cikkben körülnéztünk Budapesten, Debrecenben és Győrben, hogy  akár kisebb vállalkozásának is alkalmas irodát, raktárat, csarnokokat keressünk, és találtunk!

Manapság, különösen az online kereskedelem – pandémia okán történt  – erősödésével a szokásosnál is nehezebb helyet találni akár egy induló, akár egy fejlődés miatt költözni kényszerülő kisvállalat, vállalkozás  számára. 

Ezúttal számukra szedtünk össze néhány ingatlan-tippet Budapestről, Debrecenből és Győrből.

Egy remek budai helyszín

Az első tippünk egy különleges fővárosi helyszín Újbudáról, a remek helyet jelentő Kondorosi útról.

Remek  elhelyezkedésű raktárak és irodák érhetőek el például itt, a Szerémi Business Parkban, ami mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel is könnyen elérhtő az M1/M7/M0-ás autópályák és a 6-os főút közelségének, illetve a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos, valamint a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszoknak köszönhetően.

Természetesen a parkolási lehetőség is adott, és a szolgáltatások között van 24 órás biztonsági szolgálat, amely egy védett, körülkerített ingatlant őriz, sőt karbantartó szolgálat és büfé is megtalálható a telephelyen, továbbá kamionbeálló és teherrámpa segíti a napi logisztikát.

A jelenleg itt bérbeadó egységek között van 500-950 négyzetméteres raktár 5 eurós négyzetméteráron, valamint akad egy kisebb 36 négyzetméteres raktár és egy 84 négyzetméteres iroda blokk is, továbbá parkolók 25 EUR/parkolóhely/hónap áron.

Debrecenbe kéne menni…

De persze nem csak a fővárosban van élet. Az ország második legnagyobb városából, az egyre népszerűbb Debrecenből hoztuk második tippünket, méghozzá az ottani reptér mellől. Közelebbről a Repülőtéri Multimodális Logisztikai Központ kínálatából, ahol már 5 euró/négyzetméter áron bérelhetünk modern raktárat, de helyi irodák is vannak a kínálatban!

Itt, a repülőtéren nagyon jó helyet talál az olyan kereskedő cég., amely sok árut mozgat, vagy valamilyen logisztikai szolgáltatást, kiegészítő, kapcsolódó szolgáltatás nyújt. Itt egy helyszínen összpontosul a raktárlogisztika, az air cargo kezelés, illetve a konténerlogisztika, itt „A kategóriás” raktárak építésére került sor, mégpedig XXI. századi raktármegoldásokkal, szolgáltatásokkal.

A logisztikai központ az M35-ös autópálya és a 47-es főútvonal között helyezkedik el. A városközpont személyautóval és tömegközlekedéssel 5 percen belül elérhető. 

Itt a szolgáltatások közt megtaláljuk a bérraktározást és árukezelést, az import/export vámkezelést, a vámáru érkeztetést és továbbítást, a multimodális teheráru szállítást, a komissiózást, csomagolást, címkézést. Akár még  tengeri konténer fuvarozást, közúti elő- és utófutást, ütemezett kiszállítást, tengeri konténerek depózását, cross-docking szolgáltatásokat, vasút-közút átrakást, valamint daruzható félpótkocsik és csereszekrények kezelését is megtaláljuk a logisztikai központ széles szolgáltatás-palettáján. Természetesen mindehhez szakmai tanácsadás és 7/24 órás őrzés-védelem, valamint zárt láncú kamerarendszer is társul.

Irány Nyugat-Magyarország!

Debrecen után – illetve mellett – szintén a legfontosabb városaink közé tartozik Győr, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Itt a MetLog Győr logisztikai központot ajánljuk a kiadó raktárak keresők figyelmébe.

Az ingatlan az M1 autópályáról autóval és kamionnal is könnyen megközelíthető, illetve a helyi autóbuszjáratok is közvetlenül érintik. A MetLog Győrben raktározási lehetőséget és kapcsolódó logisztikai szolgáltatást kínálnak. Az őrzött területen több épület is található: 220 – 800 négyzetméter területű, tárolásra alkalmas épületek (összesen 6600 négyzetméter raktárterülettel), illetve egy 1067 négyzetméteres, kétszintes irodaépület (12-50 négyzetméter alapterületűre bontható irodákkal).

Az irodaépületek helyiségei a nagy, nyitható ablakoknak köszönhetően rendkívül világosak, a raktárépületek belmagassága 3,1 és 6,4 méter között van, a padló terhelhetősége 3 és 5 tonna. Az épülethez tartozó saját beállókon biztosított a dolgozók és vendégeik parkolása. Az őrzésről biztonsági szolgálat és távfelügyelet gondoskodik. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)