Nézd meg a Duna-part legújabb vízparti álomotthonait!

A XI. kerületi Budafoki úton épül a Metrodom és egyben a Duna-part ezen részének legújabb lakóparkja, melyet elhelyezkedése mellett prémium szolgáltatásai emelnek ki a fővárosi fejlesztések sorából. Mai cikkünkben a Metrodom River lakópark lakáskínálatát és a lakópark által nyújtott előnyöket mutatjuk be.

Újbuda ezen része a vízparti fekvésen túl, infrastrukturális szempontból is kiemelkedő. Ha a lakóparkból kilépve a belváros felé vesszük az irányt, máris bekapcsolódhatunk a nyüzsgő fővárosi életbe. A főbejárattól egy percre található a 133E jelzésű busz megállója, amivel átszállás nélkül megközelíthető a belváros, emellett az M4-es metró, az 1-es és a 41-es villamos is sétatávolságon belül van. A környéken élők általában az Újbuda Centert választják, ha bevásárlásról vagy a napi teendők elintézéséről van szó, itt minden szükséges szolgáltatás elérhető és csupán pár percre van a lakóparktól. 

A Metrodom River óriási előnye, hogy közvetlen kapcsolatot termet a Dunával. A 3 hektáron elterülő parkosított kertből indulva rögtön a folyóparton találjuk magunkat, ahol kizárólag gyalogosoknak és biciklizőknek kialakított sétány terül el. A sétányon haladva 10-12 perc alatt lehet majd eljutni a Kopaszi-gát déli bejáratához, a telekhatártól néhány méterre pedig egészen a közvetlen vízpartig is le lehet sétálni. 

A Metrodom River letisztult, elegáns épületeinek tetején gazdag növényzettel beültetett zöldtetők kerülnek kialakításra. A lakóépületek között alacsonyabbak és egészen magas, 9-13 emeletesek is lesznek. A különleges megjelenés azonban nem csak az épületek külsejére vonatkozik. A lakókat az épületek aljában 5 emelet magas, tágas és világos átrium várja, melynek két oldalfala és teteje is üvegből van, a lenyűgöző látványt pedig ezekben a tágas helyiségekben impozáns növényzettel fokozzák. 

A lakópark kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális otthont, legyen szó bármilyen élethelyzetről. Ahogy azt a Metrodom lakóparkjaitól megszokhattuk, minden lakást okosotthon rendszerrel és a saját fejlesztésű Dual Eco hűtő-fűtő rendszerrel szerelnek fel, ami nem csak környezetkímélő, hanem rendkívül gazdaságos fenntartást is biztosít. 

Az épületek különlegességén és a vízparti lokáción túl, a lakópark által nyújtott szolgáltatásokról is érdemes szót ejteni. A családosok kényelmét szem előtt tartva a lakóparkon belül magánbölcsőde és óvoda működik majd, valamint több korosztályos játszótér, vizes elemekkel kiegészült játszótér és babajátszószoba várja a legkisebbeket. 

A lakók kikapcsolódását grill- és közösségi teraszok, kül- és beltéri edzőterem, jóga és tai chi terasz, valamint szauna biztosítja. Természetesen a Duna-part előnyeit kihasználva vízi sportolási lehetőség is rendelkezésre áll majd: a Metrodom Rivernek egyedülálló módon saját csónakháza is lesz, ahol 2 és 4 személyes túrakajakok, a szükséges evezőkkel és mentőmellényekkel együtt állnak majd a párok, illetve családok rendelkezésére.

A Metrodom River exkluzív otthonai is szerepelnek a Real Estate Awards 2022 versenyén, ahol a legkiemelkedőbb fejlesztőket és fejlesztéseket díjazzák. Támogasd szavazatoddal a Metrodomot!

 

A cikket a lakópark értékesítője a Metrodom támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)