Biliárd, darts, csocsó? Nálad mi nem hiányozhat a hobbiszobából?

Mindannyiunk álma egy hobbiszoba, amit akár a garázsban is berendezhetünk. A kérdés csak az, mi kapjon benne helyet? Biliárd, darts, csocsó, esetleg a kedvenc autónk is? A lényeg, hogy remek szórakozást nyújtson, ha ellátogatnak hozzánk a barátaink, és persze kikapcsolódást jelentsen a családnak is. Nehéz eldönteni, hogyan alakítsuk ki? Mai cikkünkben olyan otthonokat gyűjtöttünk össze inspirációnak, amelyekben tényleg kihozták a maximumot a hobbiszobából.

Dunakeszi csendes mellékutcájában található ez a 2007-ben épült családi ház. A 212 négyzetméteres ingatlanban 4 hálószoba, nappali, étkezővel ellátott konyha, kamra, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, gardrób és háztartási helyiség kapott helyet. A házhoz tartozik egy két állásos garázs, egy 50 négyzetméteres terasz és egy fedett, fűthető medence. A pincében a fürdőszoba és a tároló mellett egy játékszoba is kialakításra került. A ház 2020-ban teljeskörű felújításon esett át. A fatüzelésű kandallóval rendelkező nappaliból egyenesen a fedett medencetérbe vagy a teraszra léphetünk ki. Minden szobába klíma került beszerelésre.

Csopakon épült ez az örök panorámával rendelkező, 3 szintes családi ház. A 285 négyzetméteres ingatlan földszintjén egy szoba, hatalmas nappali, konyha és fürdőszoba található, míg az emeleten 3 halószoba és egy infraszaunával ellátott fürdőszoba került kialakításra. Ezen az emeleten van egy igazán egyedi, 32 négyzetméteres félköríves terasz, ahonnan teljes kilátás nyílik a Balatonra. A pinceszintet szabadidős tevékenységek folytatására alakították ki, ugyanis itt kapott helyet többek közt egy biliárd terem, egy klubszoba, egy játszószoba gyerekek számára és egy nagyobb terem, amit jelenleg asztali teniszezésre használnak, de szinte bármilyen funkciót betölthet. Az 1993-ban épült ház 2017-ben felújításon esett át. Az 1065 négyzetméteres parkosított telken fűthető medence, garázs és tároló is fellelhető.

Gyömrőn, a városközponthoz közel helyezkedik el ez a 203 négyzetméteres családi ház. A 6 szobás ingatlan kialakítása miatt főként nagycsaládok számára és két generáció együttélésére alkalmas. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és mosókonyha található, míg az emeleten egy magas légterű nappali, 4 hálószoba és egy különálló mellékhelyiség kapott helyet. A négy szobából kettő francia erkéllyel rendelkezik. A ház folyamatos felújításon esett át az elmúlt évek folyamán. Tartozik hozzá egy egyedi led világítással ellátott, 50 négyzetméteres fedett terasz, valamint egy melléképület is, melyben egy garázs, egy szerelőaknás műhely és egy felszerelt konditerem is található.

Budakalászon, közvetlenül a Duna partján található válogatásunk utolsó darabja. Ez az igazi kuriózumnak számító, 653 négyzetméteres családi ház 2000-ben épült minőségi anyagokból. Az ingatlanban 5 szoba, konyha és fürdőszoba került kialakításra, de helyet kapott benne egy beltéri medence is, szauna, billiárdszoba és hangszigetelt stúdió is. A 3589 négyzetméteres telken fellelhető egy 5-7 állásos garázs is, valamint egy “személyzeti ház” is, amely akár külön lakrészként is használható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)