Jön a nyár, ez a siófoki luxusház pedig Önre vár!

A pandémia alatt, sőt, annak a lencsenése óta is mind többen néznek nívós, például siófoki nyaralót, illetve otthont (nemritkán befektetést) Balaton déli partján. Siófok gyakorlatilag a tó fővárosának nevezhető, így számtalan pihenési, kikapcsolódik és szórakozási lehetőséget kínál télen és nyáron egyaránt.

A Balaton partjához közel, kiváltképp Siófokon egy luxus nyaralóval bírni nem csupán státusszimbólum, de a kényelem netovábbja is. Ráadásul a nagyváros folyamatosan újul, szépül, ahogy egy tehetős hazai várostól ez elvárható manapság.

Néhány éve újult meg például az Ezüstpart hatalmas szabadstrandja és környéke. Ahogyan a helyiek jól ismerik, Zamárdi felé haladva, a Deák Ferenc sétányon kezdődik egy 3 kilométer hosszúságú szabadstrand. Nemrégiben, a Magyar Turisztikai Ügynökség több mint 300 millió forintos támogatásból újult meg ez az ezüstparti szabadstrand.

Új, stabil lépcsőbejárókat helyeztek ki, a Balaton-parti sétány mellett rengeteg padot létesítettek, kialakítottak egy hatalmas öltözőkabin-sort, melynek északi végében korszerű értékmegőrzők működnek. Ezen túl immár van egészségügyi szolgálat is.

Az Ezüstpart egyik legnagyobb parti étterme, a Calypso mellett pedig egy játszótér kapott helyet, mellette pedig egy műfüves palánkos minifocipálya várja gyerekeket, ahol még kosarazni is lehet. Kint az Ezüstparton további homokos röplabdapályák, teqball asztalok, lábtengópályák létesültek. Mi több, itt található a nemrég átadott süllyedő hajó fantázianevű szuper játszótér is.

Milyen jó is lenne errefelé lakni? Annak, aki megteheti, most mutatunk egy, az ezüstparthoz közeli, siófoki családi villát. Ez, partközeli elhelyezkedése és a mérete miatt is, a felsőbb osztályok kiváltsága.

Az Ezüstparttól csak öt-hat perc sétára van ez az elegáns villaépület. A kétszintes luxusház elhelyezkedése és mérete miatt nem csak állandó otthonnak, de befektetésnek is tökéletes, vagy éppen egy nívós cégközpontnak, panziónak, vállalati üdülőnek – ki, mire szánja. Kiemelten jó helyszíne dacára egy kifejezetten csendes, forgalommentes utcában épült.

Nem messze ide a parti sétány, sőt vendéglők, éttermek, kávézók és több bevásárlási lehetőség is adott. Gyalogosan is tíz perc alatt megközelíthető a vasútállomás, bár egy ilyen helyre sokkal inkább autóval érkeznek a vendégek. Jó forgalom esetén Budaörs vagy Buda nyugati kapuja egy órán belül elérhető innen!

Maga a ház a strandtól csak ötpercnyire esik. A tágas, 360 négyzetméteres ház alsó szintjén 3 kisebb szoba, nappali, konyha, kamra, étkező és egy mellékhelység kapott helyet.

Az emeleten több különálló lakrész került kialakításra, melyekből az egyik háromszobás, a másik pedig kétszobás. Mindegyik saját fürdőszobával ellátott. E felett még egy toronyszoba helyezkedik el, amely éppen kártyaszobaként funkcionál, de bármi kialakítható itt.

 

Óriási üvegfelületek engedik át az éltető napfényt, de hőszigetelt nyílászárók révén télen sem kell fáznunk itt. Ezen túl gépesített konyhabútor is van, a nappaliban szép, minőségi parketta, a hálószobákban laminált padló, míg a többi helyiségben járólap található.

A felső szintre egy egyedi, különleges, nívós falépcső vezet (lásd képünkön), de a felsőbb emelet kívülről is megközelíthető két, impozáns, villákra jellemző lépcsősoron keresztül.

A nappaliból nyílik egy nagy terasz, ahonnan a térkővel burkolt kerten keresztül eljuthatunk a nagy társaság befogadására alkalmas fedett szaletlibe (lásd lenti képünket).

Erre egy sütögető is kialakításra került, azaz tavasztól őszig adhatunk itt igazi „fogadásokat”, illetve baráti vagy családi összejöveteleket tarthatunk. Igen tágas, sőt parkosított is az 1620 négyzetméteres telek, ahol egy fedett autóbeálló és egy szerszámok tárolására alkalmas faház is található.

E luxus családi villa a Balaton parthoz közeli elhelyezkedése, kialakítása és mérete miatt egyedi, ehhez képest nem is rossz üzlet! Nézze meg Ön is!

A cikk megjelenését a siófoki luxusvilla értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)