Meg lehet úszni a gyereknevelést és az építkezést idegösszeomlás nélkül? Utóbbit biztosan!

A gyereknevelésben és az építkezésben az a közös, hogy mindkettőt igyekszik az ember megúszni válás és idegösszeomlás nélkül. Most azonban rábukkantam egy cégre, amelyik jócskán csökkent a rizikófaktoron és a munka oroszlánrészét leveszi a vállunkról. Nem, nem a gyereknevelés terén.

Még ha csupán a partvonalról szemléljük is az eseményeket, akkor is temérdek horror históriát hallunk ismerőseinktől építkezésekkor a szállítás során megduplázódott anyagárakról, készlethiányról, pontatlan munkavégzésről, a szélrózsa minden irányába szaladó, megbízhatatlan szakemberekről. Lássuk be, ezt a problémaspirált boldogan adjuk át a tőlünk harcedzettebbeknek, a kérdéskörben jártasabbaknak.

A szépen csengő nevű Modern Luxus Kft. mintegy 20 éve épít kulcsrakész ingatlanokat nem csupán a tervezés és kivitelezés ősz hajszálakat szaporító terhét átvállalva, de belsőépítészekkel és lakberendezőkkel kéz a kézben azonnal beköltözhetővé varázsolják az ingatlanokat. Ha már sikerrel rácsúsztunk a Netflix pazar sorozatára, a Selling sunsetre, akkor leesett állal tapasztalhatjuk, hogy az enyhe kétkedéssel fogadott docureality nagyon is valóságos, hiszen ez a cég ugyanilyen parádés házakat kínál.

A III. kerületi Harsánylejtő lankái biztosították az ideális helyszínt ahhoz, hogy a zöldövezetig tudjunk menekülni friss, harapnivaló levegőért, ugyanakkor karnyújtásnyi távolságban tartva a várost, ha az intenzíven urbánus lelkünk nyüzsgés után áhítozna. Az autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyedén megközelíthető terület alig néhány perces távolságon belül játszóteret, óvodát, iskolát, gyógyszertárat és minden egyéb bevásárlóhelyet is kínál, tehát nem fogunk magunkon izolációs tüneteket diagnosztizálni.

A tekintetünket körbe-körbe legeltetve, a környéket pásztázva minduntalan olyan banális szavak tolulnak a fejünkbe, mint az idill, a burok és a harmónia. Puhán süppedő szőnyegen és csodálatos járólapokon lépkedünk a tágas nappaliból, jellemzően négy hálószobából és három fürdőszobából álló házakban helyiségről helyiségre, miközben megcsodálhatjuk a minden álmunkat felülmúló famunkákat, hívogató kanapékat, és azt a körültekintő gondoskodást, amivel az objektum minden pontján találkozhatunk.

Hűs árnyat adó fák és bokrok, meseszép, harsányzöld pázsit kacsint be az ablakon, már előre kiépített öntözőrendszerrel, madárdallal, feszített víztükrű medencével. A hatalmas üvegtábláknak hála, a növények látványa bekúszik a belső térbe is, de a teraszon ücsörögve is hagyhatjuk, hogy az egész napos stresszt a természet hangjai simogassák ki belőlünk megfáradtan hátradőlve egy párás falú pohárral a kezünkben.

Márvány, onyx és mészkő szentháromsága burkolja otthonná a házat, ami a bolygó jövőjével is foglalkozik, ezért a fenntarthatóság, a természetvédelem kiemelt jelentőséggel bírt kialakításakor. Napkollektoros-hőszivattyús fűtésrendszer, a garázsban elektromos autónak kiépített töltőhálózat, bio kandalló igyekszik biztosítani, hogy Földünk születésnapját még jónéhány szilveszteren meg tudjuk ünnepelni.

Míg a férjek a kültéri kameráktól, ujjlenyomatos beléptető rendszertől, tágas garázstól és fűtött autófeljárótól ámuldoznak, addig minket nőket a takarosan felszerelt, gépesített konyha, a szép számú tárolóhelység sodor le a lábunkról, nem beszélve arról a roppant fontos szempontról, hogy egy lakóparkról beszélünk, ahol a gyerekeinket nyugodtan kiengedhetjük biciklizni, szomszéd lurkókkal bandázni, játszóterezni, hiszen minden védett és biztonságos.

Ez a high tech XXI. század a természet lágy ölén, egy csettintésre a forgatagtól, amivel garantálhatjuk, hogy a kamaszkorba cseperedett gyermekünk sem fog csúnyán nézni ránk, mikor elkerülhetetlenül a szárnypróbálgatás útjára lép, hiszen a BKV buszai hazaszállítják az ifjúságot nem csupán pirkadattól alkonyatig.

Az elmúlt 20 évben nagyjából 130 ingatlant adtak át boldogan költöző, fészket rakó családoknak. A köznyelv rendszerint négyzetméterekről, belmagasságról és egyéb paraméterekről beszél, ők azonban Otthonokat kínálnak és szeretettel építenek átgondoltan, precízen tervezve és tökéletesre kivitelezve. Nekünk nem is marad más dolgunk, mint a helyére hajtogatni a ruháinkat, az első este megszámolni a sarkokat és azt kívánni, hogy boldogan éljünk, míg meg nem halunk. Bár azt itt talán még kívánni sem kell…

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)