Meseszép házakat mutatunk Budakesziről

Az agglomeráció népszerűsége továbbra is töretlen, és természetesen a budai agglomeráció települései vannak a ranglista élén. Budakeszi például különösen kedvelt kisváros, hiszen azon túl, hogy infrastruktúrája kiváló, zöldövezetben, kirándulóhelyeken is bővelkedik a környék, és itt található a méltán híres Budakeszi vadaspark is. Mai bejegyzésünkben innen hozunk meseszép házakat.

Csodaszép intim kerttel, akár teljes berendezéssel

Budakeszi legelitebb utcájában, mindenhez közel, mégis madárcsicsergős környezetben található ez a mediterrán ház, mely saját magánúton közelíthető meg. A 2000-ben épült, 4 szobás ikerházhoz gyönyörű, intim kert kapcsolódik, kerti világítással és egy 32 nm-es terasszal, ahol elektromos napellenző biztosítja az árnyékolást. A kertben helyet kapott még egy kerti szerszám tároló és egy grillező-, sütögető hely is, a kert öntözését esőérzékelős, automata öntözőrendszer biztosítja. Az ingatlanhoz 30 nm-es, fűthető, duplagarázs kapcsolódik. Az épület stílusához illő, ízléses mediterrán berendezést kapott, mely igény szerint szintén megvásárolható.

Tágas családi ház az Óvárosban

Budakeszi óvárosi részén, buszmegállótól, Fő utcától 250 méterre áll ez a 3 szintes családi ház, mely 2006-07-ben épült. Az épület teljes értékű szuterén szinttel rendelkezik, ahol duplagarázs, mosókonyha, tároló és szauna kapott helyet. A földszinten található a nappali, a konyha, spájz, mellékhelyiség, valamint a háztartási helyiség, az emeleten helyezkedik el a 3 hálószoba és egy fürdőszoba. A ház padlófűtéses és egy szélvédett terasz is kapcsolódik hozzá.

Akár nagycsaládnak is, természetvédelmi terület közelében

Budakeszi Meggyes kertvárosias övezetében, természetvédelmi terület közelében helyezkedik el ez az ikerfél, mely akár nagycsaládosoknak is ideális lehet, hiszen amerikai konyhás nappaliján kívül még 4 hálószobával és egy dolgozószobával is rendelkezik, illetve egy játszószoba is helyet kapott a tetőtérben. Az ingatlan fűtését kondenzációs kazán biztosítja a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátorokon keresztül. Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkezik, tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség, oktatási intézmények közelében. A házhoz garázs is tartozik.

Hangulatos családi ház, akár két generációnak

Budakeszi Barackos részén áll ez a hangulatos kialakítású családi ház, melynek utcáról nyíló földszinti részén egy külön kis egyszobás, teakonyhás, fürdőszobás apartman is helyet kapott, illetve itt található a kazánház, a mosókonyha és egy tároló is. A lejtős teleknek köszönhetően az emeletről közvetlenül a teraszon keresztül is kijuthatunk a kertbe, az emeleten nappali, konyha, étkező, kamra kapott helyet, illetve a szülői háló, fürdőszobával. A tetőtérben 3 gyerekszoba, egy nagy társalgó és fürdőszoba található, így a ház két generáció vagy nagy családok számára is kellően tágas.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

© 2024 (v2.202102)