Híres fürdővárosban ingatlant venni mindig jó ötlet!

Magyarország szerencsére bővelkedik termál- és gyógyvizekben, így számtalan fürdővárosunk kínál gyógyulási-, kikapcsolódási lehetőséget az odalátogatóknak. Mai bejegyzésünkben egyik legszebb fürdővárosunkból, Gyuláról hozunk egy kiváló elhelyezkedésű családi otthont, ami akár befektetésnek is jó ötlet lehet.

Gyula a Várfürdő és a város folyamatos fejlesztése révén, évről-évre egyre több turistát vonz. Egy ilyen dinamikusan fejlődő város központjában saját célra és befektetés céljára is érdemes ingatlant vásárolni. Körülnéztünk a városban, és találtunk egy ikerházat a piac, a Világóra és a kórház közelében. Bár kiváló elhelyezkedése miatt többféle hasznosítása is lehetséges az ingatlannak, mivel iskolák, óvodák, orvos, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, játszótér közelében található, így elsősorban családoknak ideális.

A szóban forgó ingatlan egy ikerház egyik fele, mely két szinten nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosait. Az ingatlan legnagyobb előnye, hogy igazán tágas terek jellemzik, nappalija például több, mint 30 nm-es és ebben még nincs benne a vele egy légtérben lévő étkező, ami több, mint 27 nm-es. A konyha pedig csaknem 10 nm-es nagyságával kellő teret nyújt a nagyobb helyet igénylő ünnepi főzésekhez is. A családi ház tehát tökéletes azok számára, akik gyakran hívnak vendégeket, akiknél sokszor összegyűlik a tágabb családi- vagy baráti kör.

Ugyanakkor a család privát szférája is kellő életteret nyújt, hiszen az emeleten elhelyezkedő hálószobák 26, 12 és 10 nm-esek, és természetesen mindkét szinten található fürdőszoba is. A benti tágas tereket tovább növelik a teraszok, ugyanis mind az alsó- mind a felső szinten található egy-egy elő- és hátsóterasz. A földszinti, nagy hátsóterasz a nappaliból nyílik és a kerttel teremt közvetlen kapcsolatot, ami kellően nagy a kikapcsolódáshoz, mégsem túl nagy ahhoz, hogy gondozása problémát jelentsen.

Az ingatlan további előnye, hogy teteje 3 évvel ezelőtt lett szigetelve, így ezzel az új tulajdonosnak már nem kell foglalkoznia. Ugyanakkor a gondos tervezésnek köszönhetően a ház könnyen alakítható, elosztása igény szerint módosítható. Elhelyezkedése révén így nemcsak családoknak, de akár vállalkozásnak, irodának is tökéletes lehet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)