Kiadó lakás várja új lakóját az előkelő II. kerületben

A II. kerület jellemzője a hegyes-dombos vidék, egyedülálló módon azonban közel helyezkedik el a belvároshoz, ezekkel az adottságokkal pedig az ország egyik legelőkelőbb lakóövezeteként is ismert. Ebben a körzetben található egy kiadó téglalakás, amely várja következő lakóját, minimum egy éves időtartamra.

A lakás a Tárogató úton van, ez a Budakeszi út és a Hűvösvölgyi út által közrefogott hosszanti utak egyike. Zöld, csendes környezet jellemzi ezt az útszakaszt, optimális környék a pihenésre. Az út alsó szakaszát  legegyszerűbben a Hűvösvölgyi úton közlekedő busz- és villamosjáratokkal lehet elérni. A Tárogató úton buszforgalom egyáltalán nincsen, de az utat keresztező Szerb Antal utcában elérhető a 129-es busz, amellyel átszállás nélkül el lehet jutni a Széll Kálmán térig. Innen pedig metróval a belváros bármely pontját könnyedén meg lehet közelíteni. A lakástól 10 percnyi sétára elérhető élelmiszerbolt, éttermek, óvodák és iskolák is.

 

Az ingatlan az első emeleten található, 73 négyzetméteres, két hálószoba és egy nappali található benne, ezáltal ideális lehet akár gyermekes családok számára is a lakás. Részben felújított állapotú, a nyílászárók, a faparketta és a festés is új. Emellett a gáztűzhely is teljesen új. A bérlemény részben bútorozott, a konyha alap felszereltséggel rendelkezik, található benne egy alsó- és egy felső szekrény. A gardrób részen végig beépített szekrénysor helyezkedik el. Megállapodás szerint a 3 szoba mindegyikét ellátják a megfelelő bútorzatokkal.

A szobákban parketta található, illetve a gardróbban is, mindenhol máshol műpadló van. A fürdőszoba kádas, a wc pedig egy külön helyiségben van.

 

Az ingatlan erkélye déli tájolású, az erkélyen gyakorlatilag egész nap lehet élvezni a kellemes napsütést, konyhája pedig keleti fekvésű és tájpanorámás. A nappali ablaka a szomszéd épületre valamint a kertre néz.

Az ingatlan ideális lehet a belváros kedvelőinek, akik szeretnének egy jól frekventált, de mégis nyugodt környéken élni. Pároknak, de akár gyermekes családoknak is megfelelő választásnak bizonyulhat.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

© 2024 (v2.202102)