Eladó egy luxusingatlan mindössze 70 méterre a Balatontól!

A Balaton déli partja igencsak közkedvelt rész mind nyaralás mind lakóingatlan vásárlás szempontjából. Az elmúlt években az itt található házak értéke jelentősen felerősödött, budapesti színvonalú és árú ingatlanok vannak a tó mentén. Most találtunk egy újépítésű, egészen pontosan 2021-ben épített ikerházat Fonyódon, ami minden luxusigényt kielégít, és a Balaton partjától  csupán 70 méterre helyezkedik el.

A ház Fonyód Bélatelepen található, egy zsákutcában, ahol a forgalom zaja egyáltalán nem jellemző. Kétszintes, 93 négyzetméteres, 5 szobás ikerházról van szó. Vadiúj, 2021-ben építették egy 330 négyzetméteres telekre. A földszinten nagyméretű nappali és étkező helyezkedik el, amely rendelkezik kert- és teraszkapcsolattal is. Emellett még az alsó szinten fellelhető egy konyha, egy hálószoba és egy fürdőszoba is. A konyha teljesen új és gépesített, csodálatos kilátás nyílik ablakából. A lenti hálószobából szintén ki lehet jutni a hatalmas teraszra. A fürdőszoba gyönyörű kék színű csempeburkolatot kapott, színeiben a Balaton hangulatát eleveníti fel, minőségi szaniterekkel és szerelvényekkel rendelkezik. Az emeleti és a földszinti fürdő is esőztető zuhannyal épített zuhanykabinnal és – fallal, valamint bojlerrel felszerelt. Az emeleten a folyósóról összesen 3 hálószoba nyílik, a legnagyobb ablakából fantasztikus balatoni panoráma tárul elénk.

 

A bejárat széles úszókapuval felszerelt, az udvaron akár 4 autó számára is elegendő parkolási hely van. A kerítés melletti rész babérmeggyel szegélyezett, a konyha előtt díszkert található, ami kiváló hangulatot kölcsönöz a konyha ablakából is. A hátsó kert egy bensőséges, zárt légkörű parkosított kert, hatalmas 30 négyzetméteres terasszal rendelkezik, ami lehetőséget ad a nyugodt pihenésre, egy hosszú nap után. Az utca melletti fronton pedig egy 8 négyzetméteres terasz van, mely szintén kellemes hangulatot teremt a délutáni lazításhoz.

A nyaraló környezete igazán igényes, békés miliőt hoz létre. Az ikerházzal szemben ősfás park található, a többi ház az övezetben rendezett, új. A közeli strand mesés balatoni életérzést idéz elő, a víz sekély, a területe nagy és emellett szépen füvesített is.

Az ingatlan stílusosan lett berendezve lakberendező által, akár azonnal használatba vehető vagy kiadható igény szerint. A berendezés biztosítása megegyezés kérdése.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

© 2024 (v2.202102)