Tombol a nyár, de a költözés nem várhat!

Akinek a költözés mostanában esedékes, annak érdemes most körülnézni. Különösen, hogyha Pest egyik legjobb környékén, Angyalföldön szeretne lakni. Rövidesen elkészül az a menő ház-pár, amelyet most bemutatunk.

Aki mostanában sokat gondolkodott a költözésen, és meg is van az anyagi, illetve hitel-lehetősége a döntésre, annak nem érdemes tovább haboznia, hiszen az árak emelkedni kezdtek, a hitelek pedig drágábbak lesznek. Így hát mostanság van szinte az „utolsó jó lehetősége” azoknak, akik új otthont keresnek maguknak.

A pesti oldalon – a felmérések szerint – tízből 7-8, új lakást kereső pár vagy család első említései közt szerepel a XIII. kerület, mint költözési célpont. Ez nem is meglepő, hiszen itt épül messze a legtöbb új lakás, e sztár-kerület arculata változott a talán a legjobban az elmúlt évek során. A belsőbb részek talán már picit zsúfoltabbak is, ám a Rákos-patak melletti, kifejezetten zöldövezeti területek remek alternatívát jelentenek a kerületben keresők számára.

Innen hoztunk most egy kitűnő tippet: a Tahi utcából, a Béke úttól pár lépésre az Uptown társasházak első és második üteme „személyében”. Valljuk meg, hát nem jobb zöld környezetben, a természethez közel élni, mint a belváros ház-rengetegében. Különösen, ha szuper, kötöttpályás közlekedéssel egy szempillantás alatt elérjük az egyes villamos vonalát vagy mondjuk a Lehel-csarnoknál lehetünk.

Különösen a jó levegőt és az aktív életmódod kedvelőknek ajánlható ez a környék, amely „elbújásra”, sétára, kocogásra és számos szabadidős tevékenységre ideális zöldövezetben. Itt tehát úgy lehetünk közel a természethez, hogy nem kerülünk túl távol a nagyváros nyüzsgéstől, az ott megszokott kiváló bolti, intézményi ellátottságtól, sőt…

Most azoknak hoztuk tehát ezt az angyalföldi tippet, akik környezetkímélő, azaz igen alacsony energiaköltséggel fenntartható új otthont keresnek. Itt a XIII. kerületben a Rákos-patak parthoz és magas fákhoz közel, nagy zöldfelületek közelében, két ütemben épülő Uptown lakóparkot ajánljuk a környezettudatos vásárlók figyelmébe.

Az első ütem idén őszre elkészülhet, ám a második ütem lakásainak befejezése sincsen messze, hiszen 2023 tavaszán várható, így az első ütem 84 lakása mellé így további 92 lakás is épül. Fontos, hogy a vételár mindössze egytizedének befizetésével „rögzíthetjük” most az új lakásunk árát, melyet csak a 2023-ban várható átadás során kell kifizetni – a második ütem esetén –, ami óriási előnyt jelent – különösen a mai, inflációs környezetben.

Kifejezetten vidám, fás-bokros, kertvárosias, természet közeli zöld részen, a Rákos-patak mentén épül tehát az Uptown épület páros, egy igen kellemes, zöld és valódi kertvárosias környéken. ott, ahol megújult patak-környéke is, ahol újonan kialakított, hangulatos és sporteszközökkel, pihenőhelyekkel és modern közvilágítással is ellátott patakparti parkban sétálhatunk, kocoghatunk, kerékpározhatunk. Továbbá a gyerekek sem betonozott, unalmas városi játszóteret, hanem sok-sok zöld felületet kapnak, a felügyeletet igénylő kisebb csemetéknek pedig megépül az Uptown házak zárt, modern belső kertje.

A fejlesztő is sok esetben az aktív életmódot hangsúlyozza, mert hát a Rákos-patak mellett sportpályát, uszodát és fitnesz centrumokat is találunk.

Minden modern elképzelést bőven kielégítő, új, 84 lakásos társasház tehát már mindjárt elkészül és a 92 lakásos „párja”, a jövőre elkészülő második ütem is megújuló energiaforrást, hőszivattyút használ, amely a téli fűtést nagyban segíti és kevesebb rezsit kell fizetni.

A lakóparkban 34–91 négyzetméteres, egy-négy szobás lakások közt a fiatal, a friss családos, a közép korú és az idősebb korosztály is megtalálhatja a legideálisabb megoldást. Az első ütem mintalakásai – időpont egyeztetést követően – személyesen is megtekinthetőek.

A környéken van továbbá Aldi, CBA, Penny Market, továbbá posta, rendelők és éttermek. Nem is szólva a számos sportolási lehetőségről, többek közt igen közel van ide a Fáy utcai Oxygén Wellness, továbbá az Angyalföldi Sportközpont. Ezen túl: kevesebb mint negyedóra sétára találhatók ide profi, bérelhető focipályák, valamint az vízi sportok kedvelőnek az új Duna Aréna és a Dagály Fürdő is szinten a szomszédban van.

A Cikk az Uptown társasházak fejlesztője, az Avico Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ezt a kérdést teszik fel az ukránok, miután a rakéta-hiány miatt nem tudtak megakadályozni egy orosz légicsapást, amiben több mint egy tucat civil vesztette életét. Napi összefoglaló a háborúból.

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

A közel-keleti helyzet mellett megkérdeztük a járókelőket az orosz–ukrán háborúról is.

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Ma legalább nem a 400 forintos euró felé meneteltünk.

© 2024 (v2.202102)