Hiába hirdeted, nem jönnek a vevők? Van néhány nagyszerű ötletünk a sikerhez!

Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy a sikeres ingatlanhirdetés eszközei a kiváló minőségű képek, a figyelemfelkeltő, informatív, mégis tömör szöveg és természetesen a jól meghatározott ár. De ha ezek mind megvannak, akkor is elképzelhető, hogy kevés komoly érdeklődő érkezik hirdetésünkre. Hol lehet a hiba?

Nem mindegy, hol hirdetünk!

A hirdetés sikerességét nagyban befolyásolja az is, hogy hol hirdetünk. A kisebb hirdetőoldalakat például nem ismeri a legtöbb vevő, az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Ingatlantájoló viszont nemcsak az egyik legnagyobb, de az egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portál is. További előnye pedig, hogy itt nagyon egyszerű hirdetni, a hirdetést néhány lépésben, mindössze 1 perc alatt ingyenesen feladhatjuk. Ez után választhatunk kiemelési csomagot, ahol eldönthetjük hány képpel jelenjen meg a hirdetésünk, és milyen extra szolgáltatásokat szeretnénk.

A nagyobb hirdetési oldalak hátránya, hogy olyan sok új hirdetés jelenik meg napi szinten, hogy a mi ingatlanunk már néhány nap után hátrább sorolódhat. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy az érdeklődők általában csak az első három listaoldalt nézik, így, ha már néhány nap után hirdetésünk a 4. oldalra vagy még hátrább kerül, gyakorlatilag senki sem fogja észrevenni. Az Ingatlantájolónak azonban sikerült ezt a problémát kiküszöbölni.

 

Nem csak a szöveg számít, ha jó helyen adja fel hirdetését, akár ingyen is vevőre bukkanhat. Ám ha pár ezresért kiemeli az ingatlant, vagy akár cikket is írat profi stábunkkal, akkor szinte biztosan hamarabb talál vevőt!

 

Háromszintű licitrendszer, hogy a hirdetésünk sokáig látható maradjon

Az Ingatlantájoló bevezette a nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, háromszintű licitrendszert, ahol egyedül a saját stratégiánkon és a kreditegyenlegünkön múlik, hogy a listaoldalakon a lehető legjobb pozícióra licitáljunk, azaz hirdetésünk minél előkelőbb helyre kerüljön.

A háromszintű licitrendszer előnye, hogy hirdetésünk a területi listaoldalon és bármilyen szűrésre beállított listaoldalon is az élmezőnyben szerepelhet. A licitrendszer további előnye, hogy egyenlő feltételeket teremt a magánszemélyek és a kisebb-nagyobb irodák számára. A hirdetéshez hasonlóan a licitálás is rendkívül egyszerű. Mindössze kreditegyenlegét kell csak feltöltenie hozzá, majd kreditjeivel licitálni a lehető legjobb pozícióra.

 

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?

Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlanájoló forradalmi és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.

Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti! Részletek itt.

 

Gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha ingatlana egy magazinban szerepelne?

Ez nemcsak a díjnyertes otthonok kiváltsága! Az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Otthontérkép Magazinban egyedi cikket is írunk eladó ingatlanáról, amennyiben olyan kiemelési csomagot választ, mely a cikkírást is tartalmazza. A cikk nemcsak az Otthontérkép Magazinban, de az összes partneroldalunkon (például: Mfor, Privátbankár és Infostart) is megjelenik, így nagyságrendekkel több érdeklődő találkozik az Ön hirdetésével.

A cikkírás folyamata rendkívül egyszerű. Amennyiben megrendeli tőlünk ezt a szolgáltatást, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és igényei szerint, az eladó ingatlan legpozitívabb tulajdonságait kidomborítva megírja a cikket, amit Ön megjelenés előtt még átolvashat. Így Önnek ezzel maximum mindössze 20 percet kell foglalkoznia.

 

Ingatlant hirdetne? Nálunk még cikket is írunk ingatlanáról, amely hat ismert portálon jelenik meg, így gyorsan vevőre találhat! Próbálja ki szolgáltatásainkat jelentős kedvezménnyel, most!

 

Más nagyszerű kiemelési lehetőségek is várják

Az Ingatlantájolón meghirdetett ingatlanát természetesen más módokon is kiemelheti. Attól függően, hogy milyen kiemelési csomagot választ, social média kiemelést is választhat, mellyel több ezer érdeklődőt is elérhet, illetve hirdetése partneroldalainkon, ingatlan ajánlódobozokban is megjelenik.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

© 2024 (v2.202102)