Fektesd be ott a pénzed, ahol az egyetemek és a metró is közel van!

Ma már mindenki számára egyértelmű, hogy a legjobb befektetés az ingatlan, különösen akkor, ha felsőoktatási intézmények közelében helyezkedik el. Ezen kívül nem hátrány az sem, ha kiváló a közlekedés, például közel van valamelyik metró megálló. Ha mindezeken felül olyan lakást találunk, aminek a közelében egy kis zöld, vagy akár egy nagyobb park is van, igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

A Népliget környéke, azon belül is az Üllői út és a Könyves Kálmán körút találkozásának szűk környezete például különösen kedvező minden szempontból, hiszen innen a legtöbb egyetem és a 3-as metró vonala is könnyen elérhető, amellyel szinte bárhova könnyen eljuthatunk, zöldövezetként pedig maga a Népliget szolgál. Itt az Üllői úttal párhuzamos csendes, kis utcában, a Zágrábi utcában épül most a Balance Garden, mely nemcsak elhelyezkedése, de kiváló minősége okán is figyelemre méltó lehet befektetők, sőt családosok számára is. Különös tekintettel arra, hogy a közelben egészségügyi-, oktatási intézmények, játszóterek is megtalálhatók és a Shopmark bevásárlóközpont is könnyen elérhető metróval.

Persze bármilyen céllal is keresünk ingatlant, az elhelyezkedés mellett kiemelten fontos a minőség is, különösen az elszálló építőanyagárak mellett, amikor egy felújítás lényegesen többe kerül, mint amennyivel növeli az ingatlan értékét. A Népliget környékén azonban nem igazán épül most a Balance Garden-en kívül más új beruházás, így érdemes szétnéznünk ebben az igazán zöld lakóparkban, ahol a közösségi terek is kiemelt szerepet kapnak.

A projekt ugyanis 4 lépcsőházból áll, melyek az 1. és 2. szinteken összekapcsolódnak, majd a 3. emelettől újra különválnak, így nemcsak a földszinti részt veszi majd körbe nagy zöld terület, hanem a 3. szinten is kialakítanak két tetőkertet csakúgy, mint az egyes lépcsőházak tetején. A földszinti lakásokat természetesen úgy tervezték, hogy kertkapcsolatosak legyenek, és a többi lakáshoz is kapcsolódik majd erkély vagy terasz. A földszinti kert közös részein pedig tollaslabda-pálya és street-workout eszközök is várják a lakókat, a gyermekek számára ügyességi eszközöket helyeznek el, a sportolási lehetőségeket pedig a Népliget egészíti ki.

A Balance Gardennek nemcsak a zöld környezete, hanem a műszaki tartalma is figyelemre méltó, így a 2023. III. negyedévében történő átadáskor elektromos redőnyökkel felszerelt, hőszigetelt nyílászárókkal rendelkező, klimatizált, festett, burkolt, szaniterekkel felszerelt, kulcsrakész lakásokat vehetnek át a vevők, ahová már csak a berendezést kell megvásárolni.

A lakásokhoz természetesen opcionálisan megvásárolható tárolókat is kialakítanak a földszinten, a lakók autóit pedig egy 257 beállóval rendelkező mélygarázs és 42 felszíni parkoló várja majd, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a mélygarázsban az e-töltőhelyek számát is növelték.

A projekt további különlegessége, hogy a lakásokat minden egyes lépcsőházban lifttel lehet majd megközelíteni, melyek a tágas, kényelmesen berendezett lobbykból indulnak.

A kiváló minőségre garancia a fejlesztést és a kivitelezést egy kézben tartó Bayer Construct vállalatcsoport több évtizedes tapasztalata, az általuk képviselt minőséget pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a jelenleg az 5. szintnél járó beruházásban a 300 lakásból már több, mint 100 db lakás elkelt.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)