Vállalkoznál? Egy remek telephelyre leltünk a IX. kerület Üllői úti részén

Cégeknek manapság nem könnyű meglelni a több szempont szerint is ideális telephelyet. Miért? Azért, mert lényeges, hogy kitűnő elhelyezkedéssel, kialakítással és megfelelő mérettel bírjon. Ezúttal az Üllői úton, a Ferencvárosban egy egészségközpontnak, céges központnak, magán-iskolának és rendezvény-helyszínnek is kitűnő helyre bukkantunk.


Az Üllői út ferencvárosi része gyakorlatilag a Corvin-Negyeddel szemben van, így ez a szakasz is jelentős fejlődésen esett át, így hát ez a belső kétszintes helyszín kiváló lehet számtalan vállalkozásra.

Itt egy teljesen összefüggő iroda- illetve intézmény-együttesről van szó, amely tehát a IX. kerület talán legjobban fejlődő részén van. A hely kitűnően alkalmas cégközpontnak, de pesti, fővárosi telephelynek is remek választás.

A tágas hely az Üllői úton van, mégpedig a 4-es és 6-os villamos-család közelében, valamint a nemrég felújított hármas metró Semmelweis Klinikák és Corvin-Negyed megállója közt. Mindkettő körülbelül 4-5 perc alatt elérhető gyalogosan.

A környéken rengeteg kisebb nagyobb szolgáltató van, továbbá élelmiszerboltok, éttermek, benzinkút és ugye a Corvin Pláza is elérhető.

A helyben dolgozók vagy az ügyfelek számára lehet előny, hogy csak három percnyi sétatára van innen a Tűzliliom park és a Salkaházi Sára park, továbbá 12-15 perc a hangulatos Orczy-kert.

Könnyen megközelíthető a Semmelweis Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem is.

Maga a hely nem kevesebb, mint 534 négyzetméteres: mindkét emeletén előadótermek, irodák, raktárak és szociális helyiségek vannak.

E terek szerencsére igény szerint könnyedén formálhatók, ha új funkciót kívánunk adni valamelyiknek. Akad itt egy kitűnő elrendezésű pihenőtér, amely ugyancsak az irodaházhoz tartozik. Itt a kollégák pihenhetnek, beszélgethetnek, az ügyfelek várakozhatnak.

A földszinten a bejárat mellett egy recepció is van, ami minden cég számára igen hasznos lehet.

Fontos tudni, hogy a hely legutóbb nyelviskolaként működött, így hát a tulajdoni lap szerinti megnevezése iskola.

Rendkívül jó kialakítása miatt viszont természetesen bármilyen cég számára otthont adhat. Legyen szó például orvosi központról, irodáról és bemutatóteremről, itt bármit üzemeltethet.

Az írás a telephely értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

© 2024 (v2.202102)