Szeptemberben újabb lakóparkkal bővül Zugló

Zugló a legnépszerűbb budapesti kerületek közé tartozik, mégis aránylag kevés nagyobb lakóház épült itt az elmúlt években. Az új lakást keresők számára éppen ezért különösen érdekes lehet, hogy várhatóan 1 hónap múlva, szeptemberben készül el Zugló központjában, a Bosnyák tér mellett található, 195 lakásos Metrodom Zugló lakópark.

A modern társasházat a homlokzatot borító világos kőburkolat és az üvegkorlátok teszik elegánssá, a 4 illetve 5 emeletes épületrészek pedig magasságukkal is illeszkednek a környék utcaképébe.

A külső homlokzat mögött szépen parkosított, csöndes belső kert rejtőzik, a kisgyerekes családokat pedig a különálló hátsó kertben grillező, bográcsozó hely és egy kis játszótér várja. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, és a nagyobb társasházakban szokásos terek mellett a földszinten egy közösségi nappali is kialakításra került.

A ház, illetve a lakások hűtéséről és fűtéséről a Metrodom modern és extra energiatakarékos Dual Eco rendszere gondoskodik, melyben a hőszivattyús, illetve a gázkazánok dolgoznak együtt, mindig az optimális költséghatékonyságnak megfelelően.
A Dual Eco rendszernek, a mennyezeti felületi hűtés-fűtésnek, illetve a kiváló BB-s energetikai besorolásnak köszönhetően a Metrodom Zugló lakói az emelkedő energiaárak ellenére is kifejezetten alacsony rezsivel számolhatnak a jövőben.

Bár a lakóparkban már a lakások közel 80%-a elkelt, a még szabad lakások között a garzonoktól a 3 hálószobás családi lakásokig gyakorlatilag minden méret megtalálható, és mivel a lakások már gyakorlatilag készen vannak, a minőség, a burkolatok vagy más felhasznált anyagok terén sem fog senkit utólag kellemetlen meglepetés érni. A lakások felszereltségéből érdemes kiemelni a Metrodom okosotthon rendszerét, mely a fűtés, a hűtés és a világítás vezérlése mellett integrálja a videó-kaputelefont is.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)