Gyönyörködj a Bükk vonulataiban minden nap a saját nappalidból!

A természetközeli élet napjainkban felértékelődött, és ma, amikor már a világ bármely pontjáról dolgozhatunk, egy Budapestről könnyen elérhető megyeszékhelyen is megtalálhatjuk otthonunkat. Eger például az M25-ös autópálya átadása óta mindössze egy óra alatt elérhető a fővárosból, és ki ne szeretne ott élni, ahová mások nyaralni járnak?

Eger a természeti szépségek, történelmi- és kulturális értékek csodás együttesét kínálja az odalátogatóknak, és ezt a csodát élvezhetik lakói is, mai cikkünkben egy csodás, Bükkre panorámás családi házat mutatunk a város egyik legszebb zöldövezeti részéről, Hajdúhegyről.

Hajdúhegy azért is különösen közkedvelt része Egernek, mert nemcsak zöldövezeti, de mégiscsak közel esik a város központjához is. Itt áll ez a nagyszerű lehetőségeket rejtő, kétgenerációs családi ház, amely tágas életteret kínál akár egy nagyobb család számára is. Ugyanakkor a fűtés miatt mégsem kell aggódni, hiszen a gáz mellett fával is biztosítható az otthon melege.

Az ingatlan 1992-ben épült, 2008-ban szigetelték és számos egyéb felújítás is történt. A ház egy 50 nm-es kisebb, kétszobás lakrészből, és egy tágas, két szintes otthonból áll, melynek földszinti része 84, tetőtere 94 nm alapterületű, nappali + 3 hálószobával rendelkezik. A ház így ideális kétgenerációs családok részére, illetve azoknak is, akik a kisebbik lakrészt kiadnák akár rövid, akár hosszú távon.

A ház legszebb éke egyértelműen a dupla belmagasságú nappali, melynek hatalmas üvegfala közvetlenül a természetre, a Bükk-hegységre nyújt páratlan panorámát, itt léphetünk ki a tágas, hangulatos, kertkapcsolatos teraszra is. A kert pedig ősfákkal, örökzöldekkel, virágokkal és konyhakerttel is vár. Az ingatlan minden helyiségben domináns eleme a fa, a nappaliból is egy gyönyörű fa lépcső vezet fel az emeletre, ahol 3 hálószoba, fürdőszoba mellett egy finn szauna is helyet kapott.

A kisebbik lakás fűtését gáz cirkó kazán biztosítja, a nagyobbik lakás fűtése gáz kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, de a nappali éke egy gyönyörű kandalló is. A ház alatt húzódó 166 nm-es pince pedig nemcsak a gépészetnek, de a téli tűzifának is elegendő helyet biztosít. És természetesen egy 25 nm-es garázs is kapcsolódik az ingatlanhoz.

Ha tehát Ön egy igazán természetközeli, tágas otthont keres, amelynek a fűtése a megemelkedő gázárak mellett is biztosítható, ez az otthon Önre vár az ország egyik legszebb városában, mindössze egy órára Budapestről.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)