Csodás, kertes családi otthon várja az agglomerációban!

A nagyváros zaja után egyre többen vágynak az agglomerációba, kisgyermekes családoknak pedig különösen jó választás lehet egy csendesebb, zöldebb, Budapest környéki település. Gyömrő például különösen kedvelt az agglomerációba költözők körében, hiszen rendkívül jó az infrastruktúra, az M0-áson és az M4-esen keresztül Budapest gyorsan elérhető. Mai cikkünkben a város egyik legkedveltebb részéről, a Liget lakóparkból hozunk egy szélső sorházi otthont, nagy kerttel.

A Liget lakópark különösen jó elhelyezkedésű Gyömrőn belül, hiszen ez a város, Budapesthez legközelebb eső része, ugyanakkor rendkívül csendes, fiatalos környék. A szóban forgó, eladó ingatlan a vasútállomástól mindössze 10 perc sétára helyezkedik el, innen 30 perc alatt a Keleti Pályaudvaron lehetünk, és a buszmegálló is hasonló távolságra van. A környéken ezen kívül minden megtalálható, ami egy kisgyermekes családnak fontos lehet, óvoda, iskola, kisbolt, piac, fagyizó, kutyafuttató, szépségszalon, virágbolt is sétatávolságra helyezkedik el.

Az ingatlan egy 4 lakásos sorház legbelső, szélső lakása, ennek köszönhetően U alakban öleli körbe, a lakóparki házakhoz képest nagynak számító, 215 nm-es, kizárólagos használatú kert. A kert és a napfényes nappali között egy tágas 18 nm-es terasz teremt kapcsolatot, ami számtalan boldog, vidám családi- vagy baráti összejövetelnek adhat helyet. A kétszintes ház alsó szintjén a tágas nappali mellett étkező, konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyett, a felső szinten található a 3 hálószoba és a kádas fürdőszoba, egy 2 hálószobából megközelíthető kis erkély is kapcsolódik ehhez a szinthez. A padlástér idén kapott cellulóz szigetelést, tárolásra kiválóan alkalmas.

A kertben egy betonalapra épült, 6 nm-es kis faház biztosít további tárolási lehetőséget, az autók parkolása két utcafronti parkolóhelyen biztosított. A ház, nagyon szép, újszerű állapotban van, igényes burkolatokkal, gyönyörű konyhabútorral várja új lakóit. Fűtését korszerű cirkó kazán látja el, nappalija és mindhárom hálószobája is rendelkezik hűtő-fűtő klímával.

Az ingatlan ideális otthona lehet egy kétgyermekes családnak, vagy azoknak, akik még csak most terveznek gyermeket. Jelenlegi tulajdonosai nagyon szerették, de sajnos kinőtték ezt a csodás házat, ezért örülnének, ha egy újabb kis család találná itt meg tökéletes otthonát.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)