Meseszép, energiatakarékos házakat mutatunk az agglomerációból

Az agglomeráció továbbra is vonzó a Budapestről kiköltözők számára, hiszen a főváros környéki településeken egy budapesti lakás árán akár energiatakarékos családi házat is lehet vásárolni. A nagyobb alapterületű otthonnak azonban a fenntartása is drágább, így most kifejezetten olyan családi házakat válogattunk össze, amelyek  gazdaságosan fenntarthatók.

H-tarifával és elektromos fűtéssel, Dunavarsányban

A gazdaságos fűtésre a jelenlegi gázárak mellett alternatívát jelenthet az elektromos fűtés, persze csak akkor, ha a rendszert H-tarifáról vagy napelemről tudjuk üzemeltetni. Ennek a dunavarsányi, nappali + 3 hálószobás családi háznak a 128 nm-es alapterületét például nem lehet probléma felfűteni, az ingatlan fűtését ugyanis elektromos padlófűtés biztosítja, H-tarifáról.

Napelemekkel Pomázon

Akár nagycsaládosok számára is ideális lehet ez a pomázi családi ház, hiszen 178 nm-en, összesen nappali + 5 szobával várja új lakóit. Fűtése ennek ellenére nem lehet gond, hiszen a gázfűtés mellett kandalló is található a házban, valamint 5 inverteres klíma, amelyek akár a napelemekről is üzemeltethetőek.

Bővíthető napelemekkel Mogyoródon

Hasonlóan nagycsaládosoknak ideális ez a 302 nm-es, mogyoródi családi ház is, melyben egy nappali + 2 és 3 fél szoba kapott helyet. Fűtését új kondenzációs kazán biztosítja, ami kandallóval is kiegészül, illetve a nappaliban és minden szobában helyet kapott 1-1 inverteres klíma, ami a tetőn lévő, még garanciális, 15 kW-ig bővíthető napelemrendszerrel üzemeltethető.

Többféle fűtés, alacsony rezsi Szigetszentmiklóson

Ennek a 107 nm-es szigetszentmiklósi családi háznak a fűtésére is többféle lehetőség kínálkozik, így a tavalyi évben a fűtés költsége egyszer sem haladta meg a havi 12.000,- Ft-ot. A fűtést ugyanis kondenzációs kazán biztosítja, de a nappaliban fan-coil klímaberendezés is van, illetve egy kandalló beépítéséhez is megvannak a műszaki feltételek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

© 2024 (v2.202102)