Költözni szeretne? Itt a lehetőség: irány ez a zöldövezeti, energiatakarékos prémium ház!

Rövidesen beköltözhető, igen energiatakarékos, azaz garantáltan „gázmentes”, hőszivattyús fűtéssel ellátott lakásokra bukkantunk Angyalföld egyik legjobb, zöldövezeti részén. Itt nem csak az életkezdéshez akadnak egy-két szobás lakások, de tágasabb helyet keresők, például a két-három gyermekes családok is megtalálhatják álmaik otthonát.

Ma már a fél ország arról beszél, attól tart, hogy a gáz nem csak megfizethetetlenül drága, de hiánycikké is válhat a legnagyobb hidegben. Azok alhatnak igazán nyugodtan manapság, akik például a legmodernebb, jól szigetelt, sőt, eleve gázfűtést mellőző megoldással kalkulálhatnak.

Ezt a szempontot ráadásul az új otthon keresésénél is is érdemes érvényesíteni, mert ki tudja, hogy a következő években hogyan alakul a gázellátás, illetve ha lesz is földgáz, akkor vajon mennyibe fog kerülni.

Aki teheti, tehát más egy új otthon választásánál is – a korábbiaknál is sokkal jobban – odafigyel arra, hogy mennyire energiatakarékos az adott ház, illetve lakás, továbbá mennyire független a fűtése a gázellátástól.

Angyalföld egyik legjobban fejődő részén, a Rákos-patak mentén bukkantunk most rá az Avico Group beruházásában épülő Uptown lakóparkra, amelynek első két üteme épül. Mi több, az első ütem ősszel már készen is lesz!

És a lényeg tehát: e társasházak és lakásaik, ebben a felső kategóriában már nyilvánvaló módon – megújuló energiaforrást, azaz igen kedvezményes árammal működő, hőszivattyút használ, amely a téli fűtés nagyban segíti így a mai átlaglakásokban várhatónál nagyságrendekkel kevesebb rezsit kell majd fizetni. Másképpen: a következő években csak a rezsin milliós nagyságrendeket spórolhatunk, ha egy ilyen, igazán korszerű lakóparkban találunk otthonra.

És persze korántsem csak a kedvező rezsiről van szó: e remek kertvárosi környezetben, igen közel a Rákos-patak partjához, valamint számos fával, növénnyel „ellátott” részen lakhatunk. Ha valaki nem igazán szeretne a belvárosból túlzottan messze kiköltözni, az itt a patak környékén a természethez igen közel, ám egyúttal a városi szolgáltatásoktól sem messze élhet gondtalanul.

Közel ide számtalan sportolási, bevásárlási lehetőség van, intézmények találhatók a közeli Béke téren, könnyen elérhető távolságra plázák (például Duna Pláza, Westend), hipermarketek és piacok vannak.

Öt perc sétányira az épülő házaktól sok fontos bolt akad: van itt Penny Market, Aldi, és CBA. Közelben akad posta, rendelők és persze éttermek. Továbbá a környéken számos iskola, óvoda, bölcsőde van. Továbbá közel esnek ide a Váci úti irodák is.

Az Uptown nevű, már két épületből álló hipermodern „városka” két ütemben épül. Az első ütem pár héten belül elkészülő 84 lakása mellett már tavaly nyár óta a további 92 lakást tartalmazó második ütem is épül. A lakásokat a vételár mindössze egytizedének befizetésével le lehet most kötni mindkét ütemben!

Az Uptown épületeiben 34–104 négyzetméteres, egy-négy szobás lakások közt a fiatal, a friss családos, a közép korú, továbbá az idősebb korosztály is megtalálhatja a legideálisabb megoldást.

 

Az írás a társasházak fejlesztője, az Avico Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)