Csak rád vár a budai hegyvidék egyik legimpozánsabb társasháza!

Ha a vágyaid között szerepelt, hogy valaha a főváros egy olyan pontján élj ahol természet vesz körbe, viszont az is fontos, hogy a város bármely részét könnyűszerrel elérd, akkor ezt társasházat a Te igényeidre szabták! Mindezt ráadásul egy modern, impozáns villalakásban találod, Buda egyik legelegánsabb részén.  A XII. kerületi hegyvidéken, egy zsák utca végén épül a Diana Társasház, amelynek  nem csak környezete, hanem építészeti megoldásai is lenyűgözőek.

A 2248 négyzetméteres telken található háromszintes társasházban csupán 5 luxuslakás került kialakításra. Minden lakásból  elbűvölő budai panoráma nyílik, ha  nem lenne elég, akkor a néhány lépésre található erdő kínál kikapcsolódási lehetőséget egy hosszú nap után. Itt a csend és a nyugalom biztosított, a város zajától távol, friss levegőn tölthetjük mindennapjainkat. A környezethez illően természetesen a társasház minden pontját prémium minőség és kifinomult elegancia jellemzi.

A Diana Társasház hegyoldali elhelyezkedése ellenére a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető tartozik. A 2-4 szobás lakások belső stílusát egyéni igényeinknek megfelelően alakíthatjuk ki, a hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer és a vizes helyiségekben a kiegészítő padlófűtés azonban minden lakásban biztosított.

Ahogy azt a bevezetőben is említettük, az egyedei építészeti sajátosságok teszik különlegessé az épületet. A külső nyílászárókat alumínium profil rendszerből alakították ki, az üvegezés pedig háromrétegű, külső oldalán fóliabevonatot kapott, ezáltal garantálva a maximális magánszférát. A társasház fő homlokzatának burkolata speciális fakó arany és szürke szálcement, ami tökéletes egységben van a nyílászárók megjelenésével. A kényelmet fokozza, hogy az épületen belül helyet kapott egy 8 fős lift, így ha a harmadik szinten lévő luxuslakás mellett döntenénk, sem kell napi szinten a lépcsőzéssel fáradnunk.

A társasház megközelíthetősége szintén újabb pozitívuma a projektnek, hiszen sétával csak 5 percre található a buszmegálló és autóval közlekedve is negyed óra alatt elérhetjük a belvárost.  Az M1-es és M7-es autópályák is kényelmesen elérhető távolságban vannak, a Balatonra tervezett hétvégi kiruccanások is komfortosan megvalósíthatók. A teremgarázs kényelmes parkolási lehetőséget kínál, a fűtött kocsifelhajtó pedig biztosítja, hogy a téli időszakban se okozzon gondot az elindulás.

Ha Ön is ilyen helyen képzeli el az életét, csapjon le a szabad lakások valamelyikére!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)