Költözz be már ma Csepel egyik gyönyörű, kertvárosi, családi házába!

Akár családosan költöznénk, akár befektetésnek vásárolnánk ingatlant, a Csepel belvárosának és kertvárosának határán épült, gyönyörűen kialakított, tágas családi ház kiváló választás lehet. A nagyszerű természeti értékekkel rendelkező Csepel nem csak a környezete miatt vonzó, de számos szórakozási- és sportolási lehetőséget nyújt és a közlekedés is problémamentes a tömegközlekedési hálózat központját jelentő H7-es HÉV-nek köszönhetően.
Ennek a 2 generációs családi háznak a különlegessége, hogy két szintjén két önálló, külön bejárattal rendelkező lakóegységet alakítottak ki.  A földszinten található lakrész 2 szobával, fürdőszobával, gardróbbal és egy tágas étkező-konyhával rendelkezik. Mindez bővül egy kazánhelyiséggel is. Az udvaron a nagyméretű, 29 m2-es terasz és a rendezett, dekoratívan kialakított kert tökéletes lehet kerti partik vagy kisebb összejövetelek szervezésére, vagy akár a délutáni, nyugodt kikapcsolódáshoz is. A kert hátsó részén 2 állásos garázs lett kiépítve, így ha gépkocsival rendelkezünk, akkor sem kell a parkolás miatt aggódnunk.

Az emeleten az előtérből nyílik a hatalmas, kandallóval rendelkező nappali, ami családias hangulatot teremt. Az impozáns étkező-konyhán kívül, meghitt háló és infraszaunával rendelkező fürdő várja a beköltözőket. Egy 16 m2-es terasszal egészül ki az emeleti rész, amelyet a nappaliból tudunk megközelíteni. A tetőtérben egy erkélyes hálószoba és egy galéria teszi egyedivé (még egyedibbé) a családi házat.

Az ingatlan kivételesen jól megközelíthető, szinte a belvárosba suhanunk a HÉV segítségével, mindössze 15 perc és már ott is vagyunk. A város egyéb pontjait is könnyen elérjük busszal vagy a D14-es komp segítségével. Ugyanakkor, ha kirándulni szeretnénk helyben, távol a belváros zajától, akkor azt itt megtehetjük, hiszen a védett területnek nyilvánított királyerdei Tamariska-domb nagyszerű túrázási lehetőség.

A kulturális lehetőségek tárháza szinte határtalan a környéken. Művelődési ház, és galéria, folyton megújuló kiállítási anyaggal is várja a művészetre fogékony érdeklődőket. A Csepeli Strandfürdő termál-medencéivel várja a kikapcsolódni vágyókat, de találunk mozit, játszótereket és parkokat is a nyugodt délutánokhoz.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

© 2024 (v2.202102)