Egészen elképesztő, kertvárosi lakóparkok Pesten és Budán egyaránt

Modern, korszerűen felszerelt lakások, természetközeliség és remek lakóközösség egyszerre? Ezekben a Pesten és Budán megtalálható kertvárosi lakóparkokban igenis teljesülnek ezek a vágyak és még sok minden más is. Ha tágas, panorámás, Dunára néző lakás lenne az álmaink között, vagy földszinti, kertkapcsolatos, esetleg egy kisebb, otthonos lak, akkor jó helyen járunk!

A BudaBright lakópark Óbuda egyik legfrekventáltabb helyén található, a Pünkösdfürdő utcában, amelynek 316, frissen felépített lakása közül bármelyik a Te otthonoddá válhat. A felsőbb emeletekről csodás kilátás nyílik a Budai hegyekre vagy a város panorámáját élvezhetjük attól függően, hogy melyik fekvésű lakásra esne a választásunk. Minden lakás klimatizált, hőszivattyús fűtési rendszerrel beépítve, okos térfigyelő rendszere pedig maximális biztonságot nyújt az itt lakóknak.

Az épületkomplexumhoz tartozik közösségi kert, a sportolni vágyók számára futópálya és kerékpártárolók, kerékpár javítási pont segíti az aktívabb kikapcsolódást élvező lakók életét. Legnagyobb előny ugyanakkor a Római-part közelsége, ami további, számtalan rekreációs lehetőséget tartogat.

Az Angyalföldön található Magnólia Ház érdekessége, hogy történelmi múltjának köszönhetően átélhetjük az igazi 19. századi stílus romantikus hangulatát, ami az innovatív belsőépítészeti sajátosságokkal egészül ki. Homlokzati díszítései, míves korlátai, ablakdíszei és elegáns lépcsőháza még mindig a korabeli stílusjegyeket őrzik, de immár felújítva, így a nagypolgári életérzést modern környezetben tudjuk megélni.

A lakópark 67 lakása a földszinten + 4 emeleten találhatók, a 12 személyes lift pedig segíti az emeletek közötti közlekedést. A lakások mérete és elosztása változatos, akár nagycsaládosan költöznénk be, akár egyedül keressük a számunkra komfortos garzont, itt bőven tudunk válogatni. Az épület dongaboltozatos pincéjében számos lehetőség van arra, hogy a lakóközösség összekovácsolódjon, közösségi terek, fitneszterem és infraszauna várja azokat, akik kikapcsolódnának.

Egy szinttel és egy tetőtéri szinttel is bővült az épület, aminek köszönhetően olyan lakásokra is lecsaphatunk, amik Magyarországon kuriózumnak tekinthetők, mégis egyre nagyobb a kereslet rájuk, ilyenek a duplex, kétszintes lakások, amit mindenki egyéni igényeinek megfelelően alakíthat ki.

Az Őrmezei úti Társasházban a jövő otthonai várják az érdeklődőket. A 2*10 lakásos épület teljes mértékben az energiagazdálkodás jegyében épült meg, ennek köszönhetően energetikai besorolása AA++. Korszerű technológiai megoldásai közé tartozik a levegő-hőszivattyúval ellátott mennyezet hűtés-fűtés rendszer továbbá a napelemes rendszer, aminek következtében a rezsiköltségek a minimálisra csökkennek.

A változatos méretű lakások szinte mindegyikéhez tartozik terasz, az óriási ablakoknak köszönhetően a természetes napfény egész nap biztosított. A közlekedés miatt sem kell aggódniuk az ide költözőknek, ugyanis a XI. kerületnek a folyton új fejlesztésekkel bővülő részére épült a komplexum. Pár percre találjuk az Etele Plázát, de számos egyéb éttermet, üzletet, szórakozási lehetőséget is felfedezhetünk a közelben.

A Duna part egyik legszebb részén találjuk a Danubio lakóparkot, ami nyugodt, vízparti környezete mellett az energiatudatosságot és a korszerű építészeti megoldásokat ötvözi magában. Az egymás feletti szintek úgy lettek kialakítva, hogy kis mértékben elcsúsztatva egymáson egy olyan dinamikus tömeg legyen megalkotva, ami nyáron természetes napvédelmet, télen energia nyereséget garantál minden lakásnak. Az esztétikus megjelenéshez és minőséghez hozzáadódik a funkcionalitás is.

Korszerű hűtő-fűtőrendszere teljes mértékben a megújuló energiaforrásokat használja fel, így a lehető legkevesebb fenntartási költséggel kell számolni. A lakások belső kialakítását a kényelem és a mobilitás jellemzi. Ez azt jelenti, hogy a konyha, étkező, nappali úgy alakítható ki, ahogy éppen a lakó életvitelét a legjobban szolgálja, tehát a teraszkapcsolat abból a helyiségből nyílhat, amiből éppen szeretnénk. Az épület megközelíthetősége is kiváló, a belváros csupán negyed óra alatt elérhető tömegközlekedéssel, buszok, villamosok, komp és az M3-as metro megállói is a közelben vannak.

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.


© 2024 (v2.202102)