Kertvárosi lakás, jó közlekedés mellett? Siess, ha nem akarsz lemaradni róla!

Ha a fővárosban élünk vagy éppen tervezzük a felköltözést, akkor mindig előttünk a dilemma, hogy vajon a belvárosban keressünk-e ingatlant, ahonnan mindent könnyűszerrel elérünk, ezáltal viszont lemondva a zöld környezetről, vagy inkább a külváros nyugodtságát válasszuk annak árán, hogy bevállaljuk a hosszabb tömegközlekedéssel való utazást vagy autózást. A XVI. kerületi, kertvárosi Rákosszentmihályon azonban még épp találunk olyan lakásokat a Zöldmező Lakóparkban, ahol sem a parkosított, nyugodt légkörről nem kell lemondani, sem pedig a jó közlekedésről, viszont sietnünk kell, a lakások 80%-a ugyanis már elkelt. Az 5 szintes, 128 lakással rendelkező társasház kivitelezési fázisa az utolsó szakaszába került. A belső kivitelezői munkák és burkolások zajlanak jelenleg, illetve a kertrendezés is megkezdődött. Az érdeklődők akár meg is tekinthetik az épülő lakásokat, hogy megbizonyosodjanak a minőségről, nem kell tehát tervezőasztalról vásárolni, és idén év végén, már át is vehetik új otthonukat. Jó hír, hogy egyelőre még minden lakástípusból tudunk választani, akár egy kisebb, 31 m2-es garzon iránt érdeklődnénk, akár családosan költöznénk be és több hálószobára lenne igény.

A Zöldmező Lakópark Rákosszentmihály egyik zöldövezeti, kertvárosias városrészében valósul meg az Iglói utcában. A környéken sok parkos terület vár, játszótereken tudunk kikapcsolódni akár egy nyugodt sétára vágyunk, akár a gyerekekkel játszanánk, és a Szilas-patak környékét is kényelmesen megközelíthetjük.

Az “L” alakú épületben belső kert található, ami fákkal és dísznövényekkel gazdagon lesz beültetve. Egy ilyen környezetbe öröm hazaérkezni, a megnyugvás egy kis szigete várja a lakókat. A lakások többségéhez terasz vagy erkély kapcsolódik, ahonnan vagy a kerthelyiségre vagy az utcára tekintve tudjuk meginni a délutáni teánkat vagy kávénkat. A minden lakásban felszerelt klíma és elektromos redőny biztosítja a maximális komfortérzetet.

A parkolás sem okozhat gondot, hiszen a mélygarázsban és a felszínen is kialakítanak beállóhelyeket, és a társasházon belül tárolók is vásárolhatók, ha a lakásban nem férne el minden tulajdonunk.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a János utcai Lidl csak pár perc sétára található, ahol könnyen elintézhetjük a bevásárlást, de kávézók, cukrászdák, szórakozási- és sportolási lehetőségek is könnyűszerrel felfedezhetők a közelben. A Pólus Center mindössze 2,5 km távolságra található és az M0-ás, M3-as autópályák bevezetője is személygépkocsival kényelmesen elérhető. Ha a tömegközlekedést választanánk, akkor a H8-as és H9-es HÉV-et is igénybe vehetjük vagy buszjáratok közlekednek a város több pontjára.

A minőségre pedig garancia a több évtizedes tapasztalattal rendelkező BAYER Construct, aki a fejlesztést és a generálkivitelezést is egy kézben tartja.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

© 2024 (v2.202102)