A nagy álmok Szentendrén válhatnak valóra!

Ki ne szeretné Szentendrét? Aki csak járt már valaha ebben a varázslatos hangulatú, mediterrán jellegű kisvárosban, azt biztos, hogy rabul ejtette az a miliő, amivel itt találkozott. A település nagy előnye ráadásul, hogy rendkívül közel esik a fővároshoz, így aki Budapesten dolgozik, annak is tökéletes választás lehet. A home office megjelenésével, gyakorlatilag az agglomerációban lévő ingatlanok jelentősen felértékelődtek, különösen ha ilyen tiszta levegőjű gyönyörű helyen, zöld környezetben lakhatunk.

Ennél ideálisabb állapot az lenne, ha egy ilyen csodás településen élve a munkahelyünk is az otthonunk közelében lehetne. Mai cikkünkben egy olyan szentendrei ingatlant mutatunk be, amely erre is megoldást adhat, vállalkozásnak és saját otthonnak is tökéletes választás lehet.

Aki abban gondolkozik, hogy saját vállalkozást indítson, és szeretné, ha otthona is a vállalkozásával egy helyen legyen, annak bizony megfelelően nagy területben kell gondolkoznia, de Szentendre belvárosában nagy telket vagy nagyobb ingatlant találni szinte teljes képtelenség. Mi azonban most mégis találtunk egy hatalmas telken álló, több funkciós ingatlant, méghozzá 5 percre az Óvárostól, a Dunához és a HÉV megállóhoz is közel, egy csendes utcában.

Az ingatlannak helyet adó telek 4000 nm-es, ami Szentendre központi részén igazi kuriózumnak számít, és gyakorlatilag telekáron kínálják eladásra, tehát a rajta található épületek ajándéknak számítanak. De nézzük csak milyen épületek állnak ezen a sokféleképpen hasznosítható ingatlanon!

A főépület két szint + beépített tetőtér kialakítású, összesen 643 nm-es, kapcsolódik hozzá egy 142 nm-es medenceépület, ami helyet ad a 4×13 méteres medencének, a főépület földszintjén egy borospince szolgál még további kikapcsolódási lehetőségként.

 

Az épület lakószintje két oldalról, a medence felől és a főbejáraton keresztül is megközelíthető, az első szintjén kapott helyet a 67 nm-es átriumos nappali, melynek éke egy gyönyörű kandalló, ehhez kapcsolódik egy 22 nm-es, elektromos napvédő tetővel árnyékolható terasz is. Továbbá ezen a szinten találjuk az étkező-konyhát, és itt található a 73 nm-es tulajdonosi lakrész is, ahol Jakuzzi gyártmányú: gőzkabin, zuhanykabin és hidromasszázs kád is helyet kapott. A tetőterében pedig egy 70 nm-es, 3 szobás és egy 44 nm-es, 2 szobás apartman található, így az épület többgenerációs otthonnak vagy turisztikai célokra is ideális lehet.

A főépületen kívül egy 168 nm-es vendégház is található a telken, melyhez garázs és nagy fedett terasz is kapcsolódik. A vendégházban egy külön kis apartman kapott helyet, ami szintén turisztikai célokra vagy még egy generáció önálló otthonának lehet tökéletes.

Ezeken kívül helyet kapott még a telken egy 361 nm-es, könnyűszerkezetes többfunkciós csarnok, amely jelenleg garázsként funkcionál, de alkalmas lehet kiállítótérnek, rendezvényteremnek, irodának vagy bármilyen vállalkozás számára, különösen, hogy ez az épület az utcáról külön szervízúttal rendelkezik.

Az ingatlan műszaki tartalma átgondolt, az épületek folyamatosan karbantartottak, kitűnő állapotúak. Fűtésről két gázkazán gondoskodik, melyre kiegészítő fűtésként egy kandalló is rásegít. Hűtéséről légcsatornás és egyedi klímák gondoskodnak. A főépület és a vendégház külső nyílászárói elektromos redőnyökkel vannak felszerelve, ami további energiamegtakarítást tesz lehetővé. Ami érdekesség és ritka, az ingatlan saját nagy teljesítményű áramfejlesztővel is rendelkezik.

A kert gyönyörű, gondozott, nagy részét pázsit fedi és egy impozáns szökőkút is helyet kapott a telken. A kert gondozását automata öntözőrendszer és automata fűnyíró is segíti. Az egyes épületek közötti közlekedést süttői mészkő burkolattal kirakott utak biztosítják. Az ingatlan biztonságáról riasztó- és kamerarendszer is gondoskodik. Az utcáról diszkrét, fehér falazott kerítést láthatunk, automata távirányítással működő kapuk biztosítják a bejutást.

Ha Ön tehát abban gondolkozik, hogy a Dunakanyar legszebb városában, egy kiváló elhelyezkedésű, sokféleképpen hasznosítható ingatlanon valósítsa meg álmait, akár turizmus, magán egészségügy, vagy bármilyen más üzleti területen, akkor ez az ingatlan Önre vár.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)